|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam, na moim pierwszym fake.
Szybko go zrobilem i mam nadzieje ze mi wyszedl. Nie bede was nudzil. Zapowiada sie tak: ![]() Wstęp (warto przeczytac) Były dwie nienawidzace sie rodziny El'Cya i El'Hiy. Pewnego razu rodzina El'Cya zaatakowala na zamek rodziny El'Hiy. El'Hiyowie mieli przewage liczebna...wiadomo co dalej. El'Cyowie przegrali walke i zostali uwiezieni w podziemiach zamku El'Hiyow. El'Cyow bylo 5 z ktorych zaatakowalo 3, natomiast El'Hiyow bylo 4... Walka potoczyla sie...z rodziny El'Hiyow zostal jeden czlonek (bo bitwie). Ten czlonek chodzil z imieniem Anramil ktory jednak zostal dzien przed bitwa wyrzucony z rodziny...Anramil byl odpowiedzialny za podziemia do ktorych zaliczalo sie wiezienie... Pewnego dnia brat El'Cyow, Ralius'El Cya - najmlodszy z nich...zakradl sie pod wiezienie...Bylo ciemno i glucho. Raliusowi nie powiodlo sie...Anramil schwytal i jego...bylo juz 4 wiezniow El'Cyow... Slyszac to ostatni brat ktory zostal w kryjowce Vionam'El Cya zdenerwowal sie bardzo i postanowil zaatakowac...Dlugo sie nad tym zastanawial...po 7 dniach i 7 nocach postanowil: zaatakuje. Pewnej nocy zakradl sie Vionam'El Cya - najstarszy z braci do podziemi zmierzajac do wiezienia: ![]() Nastepnie zakradl sie na Anramila ktory wlasnie pilnowal wiezienia: ![]() Pokonał Anramila i kontynuujac wyprawe poszedl dalej az zobaczyl swoja rodzine i czarodzieja, z malym zdziwieniem i duzym zdenerwowaniem: ![]() C.D.N Recenzuj Forumowcu ![]() Prosze recenzowac sprawiedliwie i jesli mi nie wyszedl moj fake to prosze zeby nie pisac roznych przeklenstw i prosze nie pisac np. trzesie mi sie dupa na widok tego ,,fake" chociaz to obraza dla prawdziwych fake'ow. |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Glev Hammerfall
Profesja: Druid
Gildia: Mystical Creatures
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() Cytuj:
1/10!! Takiego szmelcu nie widzialem od dawna... Popracuj nad nim, w ogole zmien taktyke, na przyklad możesz zmniejszyc obazek i dodac cos od siebie a nie tylko normalne screeny. Kiepsko, kiepsko EDIT: JESTEM PIERWSZY!!!!1111!!!!oneoneone ![]() ![]() EDIT @: @down Eee, jak się uprę, to mogę powiedzieć, że wkleił napisy ;P, chociaż nie wiem, czy to byłaby prawda... Ostatnio edytowany przez Ghand - 08-10-2006 o 18:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: W bloku
Stan: Na emeryturze
Imię: Trudno napisać
Gildia: Taka tam dziwna...
Świat: Taki duży...
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: -9
|
![]() Hmm... To nie Fake... To screeny... Fake robi się w Paincie (tzn. Sklejaniem...No i w innych programach...) Ehh... Coraz więcej ludzi się takich pojawia co dają Screeny...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehhh do dupy ss z tibi ...
|
![]() |
![]() |