Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Fake'i

Notki

Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 08-10-2006, 16:49   #1
Promes
Guest

Pergamin Przygody Vionama'El Cya

Witam, na moim pierwszym fake.
Szybko go zrobilem i mam nadzieje ze mi wyszedl.
Nie bede was nudzil. Zapowiada sie tak:

Wstęp (warto przeczytac)
Były dwie nienawidzace sie rodziny El'Cya i El'Hiy.
Pewnego razu rodzina El'Cya zaatakowala na zamek rodziny El'Hiy.
El'Hiyowie mieli przewage liczebna...wiadomo co dalej.
El'Cyowie przegrali walke i zostali uwiezieni w podziemiach zamku El'Hiyow.
El'Cyow bylo 5 z ktorych zaatakowalo 3, natomiast El'Hiyow bylo 4...
Walka potoczyla sie...z rodziny El'Hiyow zostal jeden czlonek (bo bitwie).
Ten czlonek chodzil z imieniem Anramil ktory jednak zostal dzien przed bitwa wyrzucony z rodziny...Anramil byl odpowiedzialny za podziemia do ktorych zaliczalo sie wiezienie...
Pewnego dnia brat El'Cyow, Ralius'El Cya - najmlodszy z nich...zakradl sie pod wiezienie...Bylo ciemno i glucho.
Raliusowi nie powiodlo sie...Anramil schwytal i jego...bylo juz 4 wiezniow El'Cyow...
Slyszac to ostatni brat ktory zostal w kryjowce Vionam'El Cya zdenerwowal sie bardzo i postanowil zaatakowac...Dlugo sie nad tym zastanawial...po 7 dniach i 7 nocach postanowil: zaatakuje.
Pewnej nocy zakradl sie Vionam'El Cya - najstarszy z braci do podziemi zmierzajac do wiezienia:

Nastepnie zakradl sie na Anramila ktory wlasnie pilnowal wiezienia:

Pokonał Anramila i kontynuujac wyprawe poszedl dalej az zobaczyl swoja rodzine i czarodzieja, z malym zdziwieniem i duzym zdenerwowaniem:

C.D.N
Recenzuj Forumowcu
Prosze recenzowac sprawiedliwie i jesli mi nie wyszedl moj fake to prosze zeby nie pisac roznych przeklenstw i prosze nie pisac np. trzesie mi sie dupa na widok tego ,,fake" chociaz to obraza dla prawdziwych fake'ow.
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-10-2006, 17:16   #2
Ghand
Zbanowany

Ghand's Avatar

Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
Evul

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Promes Pokaż post
Prosze recenzowac sprawiedliwie i jesli mi nie wyszedl moj fake to prosze zeby nie pisac roznych przeklenstw i prosze nie pisac np. trzesie mi sie dupa na widok tego ,,fake" chociaz to obraza dla prawdziwych fake'ow.
Ekhem, nie powinieneś oczekiwać, że dostaniesz same pozytywy... Takim tekstem to mozesz nie dostac ani jednego pozytywnego komentarza. BTW Ten fake naprawde jest do kitu, co ty tu w ogole pozmieniales ?? Zero kreatywnosci, takie "coś" niełatwo ocenić, ale ja spróbuję:
1/10!! Takiego szmelcu nie widzialem od dawna... Popracuj nad nim, w ogole zmien taktyke, na przyklad możesz zmniejszyc obazek i dodac cos od siebie a nie tylko normalne screeny. Kiepsko, kiepsko

EDIT:
JESTEM PIERWSZY!!!!1111!!!!oneoneone
EDIT @:
@down
Eee, jak się uprę, to mogę powiedzieć, że wkleił napisy ;P, chociaż nie wiem, czy to byłaby prawda...

Ostatnio edytowany przez Ghand - 08-10-2006 o 18:20.
Ghand jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-10-2006, 17:30   #3
Sezu
Zbanowany

Sezu's Avatar

Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: W bloku

Stan: Na emeryturze
Świat: Taki duży...
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: -9
Wyślij wiadomość przez ICQ do Sezu Sezu ma numer GG 6070154
Domyślny

Hmm... To nie Fake... To screeny... Fake robi się w Paincie (tzn. Sklejaniem...No i w innych programach...) Ehh... Coraz więcej ludzi się takich pojawia co dają Screeny...
Sezu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-10-2006, 19:08   #4
Turok_666
Użytkownik Forum

Turok_666's Avatar

Data dołączenia: 03 08 2005
Lokacja: W domu

Stan: Niegrający
Turok_666 ma numer GG 6840481 Turok_666 ma login Tlenu turok_666@tlen.pl Send a message via Skype™ to Turok_666
Domyślny

Ehhh do dupy ss z tibi ...
Turok_666 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania