![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elder Yakoob
Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Świat: Guardia
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
|
![]() Czyszczenie w moim wykonaniu. Moje pierwsze, więc trochę zlamiłem, więc wybaczcie. Może komuś się przydać, a warto obejrzeć, bo filmt rwa 4+ minuty i jest od razu pokazane czyszczenie
![]() http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/35320 Pozdrawiam! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Nie widzę sensu umieszczania filmów z czegoś takiego, dałbyś dwa screeny i byś miał identyczny efekt 'czyszczenia' dwóch małych pomieszczeń.
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Skierniewice
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Może chciał sie pochwalić lvl/mlvl? :O
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Axevana
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 76
Poziom mag.: 6
|
![]() Co wy chcecie fajne było, lepsze to niż zabicie 1 orca spermena. ^.-
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2007
Lokacja: Olsztyn
|
![]() filmik nawet nawet , nic nadzwyczajnego ale może być ;]
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Gildia: Innomin8s
Świat: noobtional pvp
|
![]() Myślałem, że będą większe problemy i hardcore, jednak myliłem się - poszło gładko.
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
|
![]() @Etoric
Wszystko komentujesz (przeważnie negatywne) a sam kurwa nigdy filmiku nie zamieściłeś...pacan i tyle ;o |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
po 1. Ghazor ginie na Tenebrze 41 i 52 Sorc na DRAGACH [motls][7.92] Miejsca na wesele w Carlin +do tego mój poradnik Jak zrobić "dobry" film Na tym forum NIGDY FILMIKU NIE UMIESCILEM? ![]() po 2. nie komentuje wszystkiego, od 2 miesięcy nie wiem czy napisałem łącznie 20 postów po3. na tym forum żeby nie tacy ludzie jak ja, tacy ludzie jak ty nie mieli by co robić, bo ty dobrze potrafisz sie przypierdolic offtopując(; Nie chcę cię niszczyć, bo jesteś za słabą jednostką by się obronić, takich kozaków jak ty to rozwalam 2 zdaniami, miszczu. @down stary, takich kretynów i prostaków jak ty to nie ma co besztać, na to trzeba zasłużyć(; na pewno tak mówisz, bo kiedyś ci wygarnąłem jaki jesteś durny bo na pewno dawales tutaj filmy z youtuba nie związane z tibią, albo wrzucaleś poradnik jak zabić minotaura na rooku, albo co jeszcze? ![]() btw. jak sobie przypomne czemu Ci pojechałem to się posmiejemy troche ![]()
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa Ostatnio edytowany przez Etoric - 23-12-2007 o 19:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Imię: Chaoswizzard
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Toxic Guild
Świat: Candia
|
![]() Cytuj:
Jestes najwiekszym smieciem na tym forum. P.S Twoj poradnik jest beznadziejny xP
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2007
|
![]() Ale dzieci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2006
Imię: Terio Rhyan
Świat: Aldora
Poziom: 21
Skille: 60/58
Poziom mag.: 4
|
![]() Filmik jak najbardziej w porządku. Przyda sie graczom ktorzy nie wiedzą co to za quest.
Co do tego buazna i trolla Etorica, to nie warto wdawać sie z nim w konwersacje, dziecko... Zawsze musi miec ostatnie zdanie itd... Omijać z daleka. Dajesz pojedz mnie ;] chce warna zobaczyc w Twoim profilu ![]() pozdr ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2007
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 10
Skille: 420
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() @Etoric
Prawda w oczy kole nie ? :/ Wiesz nie musisz skakać z okna. Ja poprostu twoich idiotycznych postów nie poddawałem komentarzowi bo nie było czego komentować... wypowiedź osoby która chce zabłysnąć... nic wspaniałego uwierz mi. W realiach mojego małego miasta nie pożyłbyś dłużej niż 2 tygodnie z takim zachowaniem...Cóż frajer zostaje frajerem... @topic. Może być . Nie jest źle nie jest wspaniale. Tak średnio. <-- Wypowiedź osoby w pełni rozumu ? ...Oddająca własne odczucia bez zbędnych wulgaryzmów. Lol ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
@down haha i ty do mnie fikasz jak jesteś na poziomie 20letniego dresa z piaskownicy? ![]()
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa Ostatnio edytowany przez Etoric - 25-12-2007 o 16:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2007
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 10
Skille: 420
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Zajrzał byś do profilu to byś wiedział. Jelenia góra. Ułatwiłem ? Heh to dobrze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Za dużo ich było : p
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Teraźniejszy
Poziom: 007
Skille: elo
Poziom mag.: 99
|
![]() film taki "se" ;] ale w ogóle może być
![]() Ness Signed.
wiesz jaki jest Twój problem? Ciebie niema ' Ostatnio edytowany przez neSSonka - 25-12-2007 o 17:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Rybnik
Profesja: Elder Druid
Świat: Aldora
Poziom: 110
Skille: 26:>
![]() |
![]() *Filmik może być, troszkę hardcore miałeś tam.
*neSSonka Po pierwsze Etoric nie Etoic, a po drugie tylko, że on jako nie liczny na tym forum pisze zrozumiale i na temat.
http://www.lastfm.pl/user/Masdnm ![]() Ostatnio edytowany przez Xallin - 25-12-2007 o 17:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
Stan: Niegrający
|
![]() @Etoric, Ok'rzes i reszta ferajny:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
|
![]() @Filmik moze byc, przynajmniej nie musze ogladac juz tych nudnych pseudofilmow jak mateush bije demce albo wale nocha gra w kostke z herganonem xF
@top Ludzie, ludzie... gdyby nie ja, etoric i kilka innych osob to forum zeszloby nizej niz znajduje sie w tej chwili ![]() ![]() Tak w ogóle to chcialem wam powiedzieć, że wszędzie roi się od tibijczykow -.- Gram sobie ostatnio w CS, nagle patrze typek z nikiem Seromontis >.> Szlag by to trafił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() właśnie tak
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |