|
|||||||
| Notki |
| Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
Witam. Mam pytanko - potrzebuję się dostać z Ankrahmun do Port Hope pieszo (na potrzebę pewnego questu). Na Tibian Earth widziałem, że blisko drogi, którą trzeba iść znajduje się hydra (niestety raczej nie można jej ominąć
). Czy gdybym ją spotkał to dam radę jej uciec? 56RP, BoHy, ewentualnie time ring. Założyć coś dodatkowo, np. niewidkę przed innymi potworkami? Proszę o odpowiedź.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zbanowany
|
Ta dasz rade uciec w samych bohach nawet bez t ringa czy hura. Hydra ma speed mniej więcej jak DL.
Aaaa i miej gotową exure bo ona paraliżuje. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Iridia
Poziom: ~
Poziom mag.: ~
|
niewidka bardzo dobry pomysl bo masa robactwa sie kreci po tiqu
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2006
Imię: zelia jumux
Profesja: Master Sorcerer
Świat: solera
Poziom: 67
Poziom mag.: 60
|
przechodziłem tą droga z 80 razy i tylko raz hydrę spotkałem wiec raczej jej nie spotkasz
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2007
Profesja: Royal Paladin
|
Wielkie dzięki za odpowiedź
. Mam nadzieję, że jednak jej nie spotkam ![]()
|
|