|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 12 2007
|
![]() Siemka mam pytanko,otóż mam na jednym koncie 34lvl druida z 36mlvl i 19lvl knighta ze skillami 60/60.Pacca miałem i na druidzie mam wykupioną promocje i zrobionego postmana.Wiem możecie mówić, że jestem noobem bo na tak małym lvlu mam już problemy z postacią.
![]() ![]() Chyba jednak zdecyduję się na druida,gdyż okazało się, że kupuje pacca to będzie można fajnie pograć już drutem a knightem nie, tak więc temat do zamknięcia. Ostatnio edytowany przez Rudolf38 - 29-12-2007 o 12:35. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Świnoujście
![]() |
![]() -------przepraszam post do usunięcia----------
Ostatnio edytowany przez Tomaszewski - 28-12-2007 o 23:07. Powód: zle przeczytałem i nie mam nic do powiedzenia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cóż nie zadałeś pytania żadnego, więc jak mamy odpowiedzieć.
Jednak mój analityczny umysł wnioskuje, iż chodzi panu o klasyczny wybów: "Kim grać?!" Pozwolę sobie również wcielić się w profesjonalną w tej robocie postać administratora lub moderatora i powiem: "Rzuć monetą!" Albo zadecyduj czy wolisz magię, czy walkę w zwarciu.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2006
Lokacja: dabiljuarsi
Imię: Szczy kawka z dżewa
Gildia: Zryw Ubocze
|
![]() co za problem grać na zmiane ?
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Lunara
|
![]() updaty nie robione są po to żebby ludzie zmieniali ciągle postacie (profesje) tylko o balansacje ich, tak wiec zdecyduj sie na jedną postac
![]() pozdraWiam deW.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2007
|
![]() Knightem
Ja zawsze gram knightem |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Saddii
Profesja: Knight
Gildia: ------------
Świat: Irida :*
Poziom: 12
Skille: 40/40
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() To zależy jeśli zamieżasz szybko nabic wysoki lvl to drutem do ma PACC
Natomiast jeśli chcesz mieć mocne hity to polecam Knighta ale jeśli zamierzasz kupic PACC Knightem to graj nim ![]() Ostatnio edytowany przez Saddy - 29-12-2007 o 13:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 12 2007
|
![]() Jestes ale masz problem ...
Knight: skiluj do 80/80 lub wiecej i masz exp jak w raju lecz przygotuj sie na strate duzej ilosci pieniedzy na life potiony i mf Druid: skoro masz juz w miare dobry lvl i mlvl mozesz pozwolic sobie odrazu na jakis lepszy exp ale przy duzej stracie pieniedzy na mfi nowe czary. Wybor nalezy do ciebie, na twoim miejscu pogralbym tydzien jedna i tydzien druga postacia aby sprawdzic kim ci sie lepiej gra i expi i na tej podstawie wybierz profesje ktora chcesz grac. Pozdrawiam Nornam ![]() |
![]() |
![]() |