|
Notki |
Handel Sprzedajesz? Kupujesz? Czy szukasz ekipy na hunt/quest? Swoje oferty umieszczaj tutaj. |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
|
![]() Witam,
Szukam druida lub sorca (27 lvl+), do zablokowania monkiem dwarfa geomacera. Ja kupuje ci manaski, ty stawiasz monka, możesz afkować lub trenić m lvl, więc raczej nie tracisz czasu, ale jeśli chcesz za 'zmarnowany' czas większą zapłatę jest to do obgadania. Kontakt: Prywatna wiadomość lub w grze Dras Denion. Pozdrawiam, Deju (Dras). @Ryba Interesuje mnie co ty wnosisz do tematu?.. -.-'. Gdzie masz zdanie zaczynające się od 'ale' ; > ? Ostatnio edytowany przez dras_1911 - 30-11-2007 o 16:26. |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
@up ROTFL, zedytował sobie posta kozak i świeci, że nie ma zdania zaczynającego się od ALE, jeśli chcesz je zobaczyć, zobacz mój zacytowany fragment. Btw, a Ty co wnosiłeś do tematu, kiedy specjalnie cytowałeś mnie, żeby napisać, że powinno się pisać "jest napisane", a nie "pisze" ? Ostatnio edytowany przez Rybzor - 01-12-2007 o 12:20. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() Odświeżam
![]() @Up Poprawiłem cię, a potem napisałem do autora, więc coś wniosłem. Ostatnio edytowany przez dras_1911 - 02-12-2007 o 00:58. |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() Odświeżam.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
|