|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Bochnia
Wpisy bloga: 8
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
|
![]() ![]() Postanowiłem zrobić fake na podstawie gry Call of Duty. Życzę miłego oglądania (wiem ,że rury są ohydne nie wypominajcie mi tego :/) 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() Życzę miłego komentowania! PS: Outfity nie są moje! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Wszystko wygląda jak w oryginalnej grze. Jerzeli masz zamiar zrobić wszystko pokolei to troche dużo tego wyjdzie.
Plusy: + fajne grafiki + czołganie się + inne Minusy: - rura (i tak sam bym lepszej nie zrobił) - fabuła z gry ogółem 8/10
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm... całkiem fajne wykonanie... ale masz u mnie bardzo dużego minusa za krew w paincie
![]() 9/10 P.S Było do kogoś napisać- zrobiliby ci te rury ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() HAHA Powrocil Kogutek ;d
Nawet fajnie ci to wyszlo 8/10
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: Venore xD
Imię: Maniakus-Totalius
Profesja: Elder Druid
Świat: Unitera
![]() |
![]() Fejk jest jak reklama "Maxi King"... miodzio ale niektóre grafiki nie pasują tu np. te rury no weź przestań
![]() A i fajnie się czołgają ![]() Gdy wchodzą tam na ten... no to drewniane tą przeszkodę to ręce mają zamiast w gorę to do dołu -.- hal plx ? 8/10 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Niegrający
|
![]() Fake bardzo ładny
![]() Gdyby nie te rury i ta krew z Painta to bym Ci dał 10/10 ,a tak to masz tylko 9,5/10 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Matko to czołganie i te rury dość debilnie wyglądają :|
JEśli to ma być oparte na CoD, to nie masz szans na dobrą ocenę.(nie dlatego, że CoD jest kitowe, wręcz przeciwnie, zaje*ista gra, ale fabuły właśnej nie wymyślisz). Narazie nie oceniam.
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() -Samo logo-kiczowe,mogłeś się bardziej postarać,niż wrzucić parę ludków i to zielone coś "coś" by było fajne.
-Ten obóz jakiś dziwny,po co flagi z koronami?I czemu tak pusto? -Te rury....Odjęło mi mowę. -Worki z piasku są za bardzo "regularne",tzn. że wyglądają za bardzo równomierne,mogłeś się bardziej postarać. -Czołganie w miarę dobrze,ale po co tak nogi rozkładają?Mogłeś zrobić więcej grafik do czołgania,a na bank wyszło by lepiej. -Liny pod którymi się czołgają,do czego są przyczepione? Plusów ogólnie nie daję,ale tu-oprócz outów które i tak nie są twoje,niczego fajnego nie ma. Popraw to wszystko,a się zobaczy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Z Domu
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() Jeśli zobacze tu jakiś pojazd z FATUM to masz reported za plagiat -.- a widze coś bardzo podobnego w logo.
Takie se -Czołgający out to żaba?! -Rura sux Cholernie mi sie nie podoba
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2007
Lokacja: Tarnów
Profesja: Rookstayer
|
![]() znakomity fake podoba mi sie ten drut z arrowsów ;] a rury aha to miałem nie mówić ;]
![]() |
#11 |
Zbanowany
|
![]() Omg! Zomg! Jaa really? Cały fake jest tu poprostu zerżnięty z CoD'a! Nawet teksty są dosłownie te same! Nie zdziwię się jak angielski bohater będzie miał na imię Evans, a rosyjski towarzysz Aleksiej...
- logo, lol wtf? - yhy taa...królewskie kotary? ... - ehy...worki,rury... ;x + YEY! Jednak nie jest zerżnięty w 100% :> To Elder mówił do Martina, nie Monere - lol typek se stanął na płocie i nie wyrżnął ryjem w piach :} - btw. piach? wtf pustynia? coś mi się wydaję, że tam zielono było i tylko ziemia była usłana żwirem/piachem - zasieki, yh ah! - czołganie ;| lol n/c - taa...koleś se MG trzyma w jednej(wyprostowane o.O) ręce i z niego nawala... - yyy w00t? po czym oni wchodzą? taa...idą se.."Now!Climb on!" ..."? What? Where the hell is ladder?" - yyy lol mój nupski aliant, którego robiłem 5 minut(mniej?) koloryzując citizena :> Ale nie mam co się czepiać, że zerżnięte bo sam będę robił ekranizacje Assassin's Creed'a :< Btw. Wtf Kogut? oO Zanim popatrzyłem, że to on to myślałem, że to Blad lub Bijmleko(Ta ich mania robienia fake o wojnie) Ostatnio edytowany przez em0_-.- - 17-12-2007 o 15:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() TO ma być czołganie czy sranie na kucący?
Bo jak dla mnie ten out jak i cała reszta jest g**** warty... Na twoim miejscu więcej bym sie postarał, bo teo jest robione byle szybko na podniecie.
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 12 2007
Lokacja: Baligen Niemcy
![]() |
![]() No No calkiem calkiem ale nie podobaja mi sie te Rury ale pozatym to wszystko dobrze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
![]() |
![]() Za rury to bana powinieneś zarobic xD!
Reszta bardzo ładnie a, mi się podobają te czołgające się ludziki xD<tylko lepiej wycieniuj> Inne minusy: - Przycięty płotek - Jakieś dziwne worki z piaskiem - Znowu źle wklejony płotek No fajnie sie zapowiada! 5/10 narazie!
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Fake fajny. Wiekrzych bledow nie widze... Ale jest kilka elementow ktore mi sie nie podobaja, a mianowicie: Nie ladne rury xD. Czemu ten zolnierz strzela do tych czolgajacych sie (a jak by dostal padaczki i by sie zaczol telepac i nagle by wstal, to zaliczyl by head shota ^^)? Durzy plus za: outy, twoje nowe grafiki, sklejka, czolgajacy sie ziomale. Moglbys sie troche postarac i dac w lokacjach jakis kamyczek, zdzblo trawy etc. Niestety ale zostal jeden duuuuurzy minus. Fake jest na podstawie GRY! xd
A wiec ocena nastepujaca: 6,5/10 Rob dalej i postaraj sie ze szczegulami. ![]() Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 19-12-2007 o 16:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2007
Lokacja: Carlin
Profesja: Druid
Gildia: Morderers of Cows
Świat: Harmonia
![]() |
![]() Powiem ci, że świetnie ci to wyszło!! I jesteś bardzo odważny bo odkrywasz nowe tereny nikdy nie widziałem żeby ktoś zrobił Fake z gry.
9/10 (rury) Czekam na dalsze części. ![]()
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Sorry za offtop,ale to muszę powiedzieć.
Cytuj:
A tak btw. kiedy nowy part? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2007
Lokacja: włocławek
Imię: Jornor Apryror
Profesja: Druid
Świat: Calmera
Poziom: 27
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Super daje 9/10 widziałem to już na rookgaard.pl/forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Bochnia
Wpisy bloga: 8
Świat: Titania
|
![]() Chciałem dać w niedzielę ale robię zawody pływackie na Titani!
Wszystkich chętnych zapraszam tu. (Noobom wstęp wzbroniony!) Było by mi miło gdyby zjawiła się drużyna z Tibia.pl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Cytuj:
@top to dopiero początek ale rób dalej, nie warto oceniać prologów |
|
![]() |
![]() |