|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2007
|
![]() Niewiedziałem gdzie wstawić więc wstawiam tu.
Zawsze jak uruchamiam tibie, to wtedy wszystkie ustawienia są standardowe, zero hotkeye, Tibia nie jest zmaksylizowana, jak przy pierwszim włączeniu tibi Wcześniej mi się to nie zdarzało. Jak to naprawić?? PS. Sorka, że pisze w temacie o tibia.pl, ale NIE MOGŁEM ZNALEŹĆ DZIAŁU, W KTÓRYM TEN TEMAT BY PASOWAŁ!!!!!!! Ostatnio edytowany przez kelvin19 - 31-12-2007 o 11:20. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Mi tak się działo jak raz zrestartowałem komputer (tibia była wyłączona oczywiście). Resetujesz komputer często? A może przeskanuj go i wywal wirusy. Być może coś się źle zainstalowało i teraz tibia nie chce się zapisywać. A może nie masz meisjca na dysku?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2007
|
![]() Alanus, reinstalowałem 4 razy tibie, resetowałem 5 razy komp, i 6 godziny skanowania i NIC.
Ale przedtem też to mi się zdarzało, ale zawsze potem przestawało. Ale teraz ciągle się tak dzieje |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Zainstaluj sterowniki do k. Graficznej i DirectX'a. Nie wiem czemu to jest, ale to pomaga :|