|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2005
|
![]() Witam wszystkich!
Mam pytanko, czy ktoś może wie gdzie znajduje się tytułowa kopalnia elfów? (mam klucz 3033 i jestem Ciekawy co znajduje się w środku). Nie interesująmnie odpowiedzi typu "w Ab'Dendriel" bo tyle dowiedziałem się już z opisu klucza. Z góry dzięki za odpowiedzi Duchu Druidek |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() To jest kopalnia trolli, schodzisz na dół depo, kierujesz się na lewo, i po jakimś czaise w górę, gdy widzisz dwie pary schodów, zejdź na dół, po czym skieruj się na wprost, otwórz drzwi, i jesteś już w tej kopalni...
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Świat: Nova
![]() |
![]() Jeśli masz problemy z trafieniem, najlepiej zapytaj kgoś w Tibii, tam Ci nieraz znacznie szybciej poradzą. Musisz tam przejść przez dwie pary drzwi, są koło NPC który sprzedaje klucze do tejże jaskini.
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
Lokacja: Chodzież
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ale takie nazwy mnie załamują... Każda jaskinia to kopalnia? Sa kopalnie dwarfow, ale to nie znaczy ze wszystkie jaskninie to kopalnie...
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2004
|
![]() W tej koplani znajduja sie trole ale nikt nie napisal, e na upartego mozna sie tez dostac stamtad to jaskini ze szkieletami, ghulami i slimami (wszystkiego w malych ilosciach)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: Spod Budki z Piwem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bahzell
Gildia: The Twilight of Doom
Świat: Chromaggus
Poziom: 80
Skille: 400/400
|
![]() up
W małych bo w małych, ale przyjemnie się tam poluje, jak pusto jest. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Profesja: Royal Paladin
|
![]() No popatrz jaki to potrafie być miły :
Z depo wyruszamy na lewo. ![]() Wciąż na lewo, aż do ściany ![]() Teraz kierujemy się w górę ![]() Do schodków. (na dół) ![]() Na niższym piętrze znowu do góry. ![]() Oto Twoja "kopalnia" ![]() @down Pytał o tunel do którego jest klucz 3033... naucz sie czytać dopiero później poprawiaj innych. Cytuj:
Widzisz znowu popisales sie tym ze nie umiesz czytać...w którym miejscu napisałem niby "kopalnia" elfów? ja tam widze samo "kopalnia". Nie mam ochoty kłucić sie z kimkolwiek ... ale ... weź sie za to czytanie ![]()
Mess with the best, die like the rest... Ostatnio edytowany przez PinGOnE - 22-08-2005 o 19:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() @Up:
On chyba pytał o podziemia elfów, a nie trolli, no nie?-.-' >>>edit<<< No tak... rzeczywiście nie umiem czytać... nie przeczytałem twojego posta, nie przeczytałem innych postów, nie czytam co pisze... Nieeeee, ja wcale nie umiem czytać. Może nauczysz mnie tej tajemniczej sztuki czytania?-.-' Poza tym: Cytuj:
@Topic: Północny-zachód Ab, musisz mieć maczetę.
Proud Pastafari. Ostatnio edytowany przez Caer - 22-08-2005 o 19:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 75
Skille: 132/94
Poziom mag.: 56
|
![]() Cytuj:
![]() pozniej skielety , cycki xD< hehheehhe niema ich > ale sa ghule i p spaidera a i slimy ale prawie dziennie tam 2 -3 knightow lazi i skiluje !! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2007
Lokacja: Zatyle pomorskie
Imię: A po co wam to?
Gildia: Telenowela Argentyńska
Świat: Polska
Poziom: Hlv
Skille: 150\190
Poziom mag.: 99
|
![]() To NAJwieksza wiocha jaką widziałem! Rookgard jest CZYMŚ w porównaniu z tym. są 3 plusy tego miasta. Znajduje się blisko twierdzy z mino różnej maści, orców różnej maści i pojedyńczy smok.
2 plus jest taki, że podczas ataku goblinów (szybkich) Ma sie czas by łazić do depo i z powrotem.3 plus mało mieszkańców= mało PK= mało ubić= szybki wzrost levela ![]()
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
|
![]() @up
co? 0.o |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() @pingone
Ja się domkiem nie podnieciłem.... Jeżeli chcesz sie pochwalić, to wypad do tamatu Zdjęć. @topic Autorowi może chodzić o dwa miejsca Bagna na których jest kilka na krzyż elfów Jaskinie Trolli |
![]() |
![]() |
![]() |
Jejku |
Ta wiadomość została usunięta przez Dwimenor.
Powód: trolling
|
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Lokacja: NS
Imię: Endok'pall
Profesja: Paladin
Gildia: Skyline
Świat: Luminera
Poziom: 36
Skille: 70
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() Cytuj:
Po prostu bez sensu O.o
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2007
Lokacja: Wieś na zadupiu co się zowie Kraków
Imię: Aneriano
Profesja: Paladin
Świat: Valoria
Poziom: 8
Skille: 47/47
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Ab to świetne miejsce. Chyba nie ma lepszego miasta na mainlandzie (paccowe są lepsze). Szczególnie tam fajnie po upie zimowym z poprzedniego roku. Dobre miejsca dla low-lvli i do skillowania. Na zamku można niezłe looty zgarnąć a depo blisko (95% lootów potrafię dotargać do miasta i wysłać). Miasto jako jedyne oprócz kazz znajduje się na tak wielu poziomach, do samego miasta można zaliczyć 3. W Thais, Carlin i Veno można uznać że miasto jest zbudowane na 1 poziomie (bo reszta poziomów to albo kanały albo bagno). Depo w ab ma bardzo dużo wejśc i wyjść, jest wielo poziomowe ale każdy poziom jest dosyć mały ;/. W ab znajduje się także wejście do hg i może służyć jako baza wypadowo do kazz mines (często targa się loota z tamtąd do ab) i OF. Według mnie najlepiej sie tam hunci te szybkie gobliny. Miasto jest bardzo ładne i mało tam noobków i pk. jest też tam ładny (choć łatwy) labirynt. Dobre jest też to że znajduje się tam sweaty cyc i posiada najlepszą (według mnie) miejscówke do łowienia. Dodatkowym plusem (lub minusem) jest to że poczta jest poza depo (dobre dla pk i lootbagerów). Mało jest pk, a większość pochodzi z Carlin. Jak na mój gust najgorszym miastem w tibi jest thais (jak ktoś się zna porównałbym je do ankh-morpork).
uff niezły offtop. Pewnie dostane warna, ale nie będzie mi nikt ab obrażał |
![]() |
![]() |