|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Guerilla Warfare
Świat: G,B,T,H,A
Poziom: 170
Poziom mag.: 76
|
![]() Mam taki problem mam obecnie 48ms i expie glownie w tombie i wogule mi sie nie zwraca robie lootbagi i za samo waste na mf. Dla przykladu za waste 4bp mf zwraca mi sie 2k gp. I mam takie pytanie nieraz na allegro widzialem 70ms i mial w dp 90cc a ja na 48ms mam tylko 8k ;/
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2007
Lokacja: Ostrołeka
Imię: Rotmax
Profesja: Druid
Gildia: Sirvak Dragoth
Świat: Nerana
Poziom: 25
Poziom mag.: 22
|
![]() Idz na Acient Scarby bijąc je z exori flam. Zysk murowany. Tylko uwazaj na paraliz
Jesli na Tombie nie masz zysku to powiedz który to Tomb. Idz na Tarpit tomb za tp a powinno sie juz zwracac (bo jak -2 bijesz z visa to nic dziwnego) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Music addict
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zuzia Shadow
Profesja: Elite Knight
|
![]() Korzystając z tematu chciałabym zadać pytanie: przymierzam się do kupna pacc. Gdzie mogę expić w miarę efektywnie knightem na 31 lvl, skille 64/62?
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2007
Lokacja: Ostrołeka
Imię: Rotmax
Profesja: Druid
Gildia: Sirvak Dragoth
Świat: Nerana
Poziom: 25
Poziom mag.: 22
|
![]() Tomby
![]() A jeśli juz nimi bedziesz rzygał to z dobrym eq i skillami Małpy (minimum 70/70) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Music addict
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zuzia Shadow
Profesja: Elite Knight
|
![]() @Marover
Ekhm... jestem dziewczyną...
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2007
Gildia: Guerilla Warfare
Świat: G,B,T,H,A
Poziom: 170
Poziom mag.: 76
|
![]() Marover
ten tarpit za tp zawsze jest zajety a ten -3 przed tp tak samo. A co do tego to nie visuje tombow jedynie to stalkery vampy i silniejsze potworki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 12 2007
|
![]() Szukaj ekipy i leć na hydry lub dragi. Exp mniejszy niż w tombie ale możliwość zebrania wartościowego loota. Możesz jeszcze spróbować isć na piraty z 2 dsami
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() Ja bym Ci poradził kupić słownikktory ksoztuje tylko 100 gp bo wiesz podobno pisanie z rażącymi błędami podobno w*****a moby i cie jadą ze zdwojoną siłą wiesz?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Grozisz mi?
Imię: Adik Pedziwiatr
Gildia: Black Infernal (vice-leader)
Świat: Secura
Poziom: 64
Skille: 666/666
Poziom mag.: 52
|
![]() Na hydrach exp jest midzio ;] A szczegolnie po upie gdy z flama/via na odleglosc sie wali (nie przezuci sie n a ciebie hydra co wiaze sie z waste mf);] wydaj se z 10k na mfy, znajdz blokera i spam vis/flam ;] Lvl idzie szybko a jak sie poszczesci to i loot sie sporo zwroci, lub na odwrot ;/ Bynajmniej: Hydry z dobrym blokerem to miodzio, ale lepiej miec kogos znajomego, zeby loota nie podpie... ;]
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Dołączam się do tematu. Mam 25 lvl Druidem na Azurze. Gdzie mogę jak najszybciej wbić 33 lvl i zarobić trochę pieniędzy ? Scaraby są trochę za mocne wolałbym coś innego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2007
|
![]() @up
rotwormy? :s a co do tematu to ja się zastanawiam jak Ty expisz, że masz waste na tym lvlu w tombie ![]() ![]() proponuję poczytać "taktyki" OPŁACALNEGO expienia na tombach i wybrania jak najlepszej dla Ciebie i jak powiesz, że Ci się nie zwraca... ![]() ps. dobre 8k nie jest zue ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
|
![]() Cytuj:
chodź nie wiem czy na tych tombach Ci sie cokolwiek zwróci >.< Chyba ze wypadnie v shield |
|
![]() |
![]() |