|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 01 2008
Lokacja: Plock
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Qenector
Profesja: Knight
Gildia: Bad Boyz
Świat: Lunara
Poziom: 26
Skille: 55/50
Poziom mag.: 3
|
![]() Witam.
Mam Palladyna LVL 21 (niedlugo 22) i skille 57/22 - shieldinga nie trenowalem ![]() -Gdzie expic ?? (Chce expic z dosyc malym waste i dosyc szybko zdobywac LVL ![]() -Skillowac jeszcze ?? (Chce dobic 60 dista) I jeszcze na jakim levelu i przy jakich skillach huncic a)Dragi b)Giant Spider'y Prosze o szybkie odpowiedzi Z Góry dziekuje. Pozdro. Lord Maver. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2007
Imię: Pan Czarodziej Liutik
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 28
Poziom mag.: 32
|
![]() dobij 60 dista miło by było gdybyś miał conajmniej ~70
Na twoim lvl'u starczą dwarfy i możesz tam dość długo posiedzieć , a jak uznasz że za wolno exp ci wchodzi to idż na cyclopy. a) Dragi dla sportu już mógłbyś teraz bić chociaż może być waste ale już od ~40 lvl'a powinno być dobrze b) gs'y też ludzie dają z t ringiem i bohami ok. 40 lvl'a Mam nadzieje że pomogłem ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: Siemianowice
Profesja: Knight
Gildia: Jest :)
Świat: Morgana?
Poziom: 8
Skille: kto to?
|
![]() Mam Palladyna LVL 21 (niedlugo 22) i skille 57/22 - shieldinga nie trenowalem ( [tak glupio xD] Mam Pytania:
-Gdzie expic ?? [GhostLand, spery+shield] [Cyce na poh ale musisz tu uwazac ![]() - Skilowac jeszcze?? [tak skiluj, dobij z 60dista minimalnie a jak masz mozliwosci i chceci do cos kolo 70] I jeszcze na jakim levelu i przy jakich skillach huncic a)Dragi - hmm no bez waste to 60lvl+ 70 dist i royal spery b)Giant Spider'y - hmm no bez waste z 50lvl+ dist i royal spery POZDRO i powodzenia ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2007
Lokacja: WrOcLaW
Imię: Sir'Blaxis
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 71
Skille: 80+
Poziom mag.: 17
|
![]() 1. jak masz PACC to idz na larwy( nom ja tak robilem ) ;d ale bardziej polecam wbic do okolo 60 dista i isc na -2 i prubowac bic guardy
- ja juz na 16 lvlu i skilach 62~ w discie prubowalem na guardach i dwarf szybko padal ^^ 2 jezeli chodzi o skilowanie to ja juz nie skilowalem od 65 bo po 1 wydajesz kase na kamyki nawet 10k na 2 skile ... po 2 tracisz czas po 3 nudzisz sie ... a po 4 ja tak mowie ;d 3 dragi mozesz spokojnie chodzic na lvlu 35+ chociaz nie wiem czy nie wyjdzie ci waste ale dasz rade co najwazniejsze 4 GS'y to na 40+ ale warunek 1 to BOH i spoko dajesz rade ![]() a no i .... to chyba all ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Katowice City
Imię: Sorcof Nerana
Profesja: Sorcerer
Gildia: Ni ma :PP
Świat: Nerana
Poziom: 34
|
![]() Miło by było gdybyś miał z 60dista chodź na cyklopy i na ghoule w Mount Sternum exp fajnie tam leci.
Moja profesja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2008
Lokacja: Andrychow
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Red Monkey
Świat: Valoria
Poziom: 71
|
![]() Na tym lvlu idz na poh expic. Na draga mozesz isc na 25 lvl z 65 distem i przydalby sie jakis w miare shield ,a na GSa od 40 lvla skille 75 dist
![]()