![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cze!
Dzisiaj mam Wam do zaprezentowania rozmowe Mezzito <prosił mnie bym powiedział, że jest z Konina> z Nemtorem, Royal Robikiem. Ta rozmowa to szczyt noobostwa u h-lvli, wiele ciekawych textów jak: Nemtor: Chcesz kupic wydech od kumbajnu? Mezzito: No a ile ma ataku? Lub: Mezzito: Słyszalem, że jestes fajny i młodzieżowy I oczywiscie słynny u nas w mieście text Nemtora: Ej dajcie mi jakies wrzuty! Link jest w 100% czysty, lecz jeżeli mi sie wierzycie zawsze możecie przeskanować oto on: http://rapidshare.com/files/70649882...robik.mp3.html Prosze o komentarze i o skasowanie poprzedniego topicu o tej rozmowie.
|
![]() |
#2 |
Music addict
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zuzia Shadow
Profesja: Elite Knight
|
![]() A normalnie nie mogłeś go zamieścić? Po co hostowałeś?
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jest na rapidzie poniewaz jest to plik mp3 przekonwertowane z pliku amr. z komorki... Jesli nie wierzysz zobacz sobie skan na jakims antywirusie online... Nie jestem hakerem wiec nie ma sie co bac xD Naprawde polecam to swietna rozmowa prezentujaca poziom inteligencji h-lvli z aldory xD
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 10 2007
Lokacja: Zamosc
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Teder Foresco
Profesja: Elder Druid
Gildia: Nie mam xD
Świat: Trimera
Poziom: 62
Poziom mag.: 52
|
![]() zal zal zal
Na co ten temat?! Kogo to interesuje twoja rozmowa z nemtora i jakims elo palem?! Niech sie zachowuja jak dzieci,nie twoja sprawa no nie? ![]() Widac ze masz satysfakcje z 1_st zalozonego tematu! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() do pana up. moze kogos interesuje co? Wg mnie mozna sie wiele dowiedziec o tym jacy w rzeczywistosci sa Nemtor, Royal Robik itp i jescze jedno, nie jest to moja rozmowa tylko kolegi, ktory prosił mnie bym hostnol to na rapida i wrzucil na forum!!
![]() |
#6 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() no bo jest xD Powtarzam kolejny raz NIE JESTEM HACKEREM, UMIEM GRAC W TIBIE!
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
|
![]() To 100% nie jest rozmowa z nemtorem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czemu tak uwazasz? Mozliwe ze to nie jest Nemtor, ja nie bralem udzialu w tej rozmowie...
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 10 2007
Lokacja: Zamosc
Imię: Teder Foresco
Profesja: Elder Druid
Gildia: Nie mam xD
Świat: Trimera
Poziom: 62
Poziom mag.: 52
|
![]() Nagram rozmowe z kumplem i tobie dam abys robil temat "Rozmowa z gm Xadamem i jego kumplem z rl"! zal >.<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Imię: Deren Arathor
Profesja: Knight
Świat: Aldora
Poziom: 79
Skille: 77/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() och kurwa, musze was rozczarować, bo tam nie występuje ani robik, ani nemtor, tylko Bracia Robika i ja xD, ale wtedy już najebany byłem ;D beka jak zawsze udana ;D nawet sobie ludzie nie wyobrażacie jakie zlewy sa jak raz na tydzień ktoś zadzwoni ;D
|
![]() |
![]() |