|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Guest
|
Witam was Tibijczycy . Mam pytanie do czego sluzy klucz 3650 i 3666 znajdujacy sie gdzies w miescie minotaurow Mintwalin . Prosze pomozcie mi. Wiem ze jest to ujawnianie tajemnic ktorych niektorzy gracze niechcieliby tego sie dowiedziec. Jesli nie są zainteresowani niech nieczytają posta.
Czekam na wasze odpowiedzi.Juz kilka razy mi pomogliscie mam nadzieje ze tym razem tez. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
Tibia.pl-klucze:
silver 3666 Szalony mag w Mintwallin silver 3650 Mintwallin
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
|
O ile dobrze pamietam to jeden z kluczy jest do wieznia ktory jest uwieziony na mint. Potrzebny jest on do Paradox Quest, ktory jest dla Pacc. Pewnie znalazles go w skrzynce kolo luzka. A do czego byl potrzebny 2 klucz to juz nie pamietam bo ten quest byl strasznie dlugi i nudny. Ale nagrody calkiem, calkiem ;P
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Dzieki ale chcialbym sie jeszcze dowiedziec gdzie dokladniej znajduje sie klucz 3650 i do czego sluzy ??
![]() |
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2007
Lokacja: Tomaszów Maz.
Stan: Na Emeryturze
|
Nie no... tak nie mozna ;; Mintwalin to dobre expowisko, o loocie juz nie wspomne i szkoda zeby ujawniac jego tajemnice na forum... ;s Poza tym klucze jest bardzo latwo odszukac i jeszcze latwiej znlesc drzwi do otwierania ktorych sluza. Ja na mint~ po 3 dniach expienia znalem juz kazdy tajny zakatek ;; Wiec proponuje wsiasc sie samemu za odkrywanie mint i nie rozpowszechnianie go na forum.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
No wlasnie zalozylem ten temat bo chcialbym sie dowiedziec. Prosze pomozcie.
![]() |
|