|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Załóżmy że ktoś kupił sobie postać na allegro. I teraz chce zamówić sobie nowego rec keya. Postanawia go sobie zamówić, koleś zmienił dane personalne, ale ich zatwierdzenie trwa miesiąc. Jeżeli w tym czasie zamówi sobie nowego rec keya, to przyjdzie on na ten nowy adres czy na adres ten stary?
Od dawien dawna to pytanie mnie nurtowałem. Btw jak już mod chce przenieść lub skasować temat niech da mi znać na priva, plx. Czekam na odpowiedź ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2006
Lokacja: Poznań/Dębiec
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() z poradnika jak zdobyć nowy rec key by Dr.Unkown:
Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Tyle to ja też wiem. Mi chodzi o to na który dojdzie, na ten pierwotny, czy ten już zmieniony? Jeżeli minie już 30 dni od zmiany danych personalnych i dopiero wtedy dojdzie do zamówienia nowego r keya to dojdzie on na pierwszy zarejestrowany adres czy na ten 2?
Jeszcze jedno pytanie, jak się zamówi nowego r keya to na stronie tibia.com gdy jest się zalogowanym to będzie jakiś odnośnik, jakaś informacja że r key został zamówiony? Btw. Zamawiając nowego r keya podajemy dane które poźniej pokazują się na stronie pod "Adres dostawy" więc niby adresem dostawy tego r keya powinien być ten podany podczas jego zamawiania a nie ten który podaliśmy podczas rejestracji konta. Potrafi ktoś to wytłumaczyć? Ostatnio edytowany przez GeniusCoD - 03-01-2008 o 19:53. |
![]() |