|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2007
Lokacja: Valhalla
|
![]() No więc chcemy się podzielić z Wami naszym życiem na Iridii.
21 Level. ![]() Droga na Desert Quest z gildią. ![]() Done. ![]() Niestety, koniec pkowania na noob charze :f xD. ![]() 22 Level. ![]() Prawdopodobnie dzisiaj nie będzie już screenow ode mnie, wiadomo, Sylwester, musimy się z Bloodim przygotować itd. ^^ Ostatnio edytowany przez Sey - 31-12-2007 o 10:43. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po sylwestrze. Troszke pogralem:
G arm <3 ![]() Władowała mi się na respa, nie miałem wolnych fragów, więc wybrałem takie rozwiązanie ![]() ![]() Shielding, szkoda gadać ![]() ![]() Hit, best 111 ale nie złapałem :f. ![]() Level. ![]() Double :> ![]() Kocham zabijać potwory na hita xD ![]() Satan's exp! ![]() Level up. ![]() Comments?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
![]() |
![]() spoko wklejaj wiencej
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() Huehue...Kumpel juz ssy dodal....Lecz na moje jeszcze trzeba poczekac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() 7 mlvl wbity. Tyle ssow i 2 komentarze? -.-.
Jesli to sie nie zmieni to nie wiadomo czy bedziemy wklejac screeny.
Na rewirach kwiat młodzieży polskiej, Polska młodzież w której siła, W której chęć zaistnienia się rozwija, To tekst dla niej, który dla nas jest bezcenny, Dla wariatów z polskich trybun i osiedli ! "Dzisiaj roi sie od takich uliczników z przypadku, co jak siedzą sami w chacie w nocy to włączają światło wielcy ulicznicy, a wystarczy ze im zajdziesz drogę by zapytać o godzinę to ze strachu dają portfel." |
![]() |
![]() |