|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2004
Lokacja: Ekwador
|
![]() Qwa..........juz sie wkqurwiam !......odpalam kompa ......... odpalam tibie......jest ok.......gram gra.......po paru minutach (gura 10 min) komp sie zawiesza !! ........i to tylko na grach ........ jak laze po stronkach to nic chodzi po 7 godz.......i jest ok.......ale jak gram to hu* .........pomuzcie co zrobic?
![]() Ps: Formatowanie nic nie daje.......... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2004
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() Miałem coś podobnego podczas grania w Tibie i nie tylko że gram i tak jakby lag ale nie mogłem ruszać myszką (komputer mi sie zawieszał) ale zformatowałem dysk zainstalowałem Windowsa od nowa i teraz chodzi jak marzenie.
a jak nie miałeś neta to też ci się zacinało na innych grach?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taaa .......... :/..................qwa..........nie wiem co robic moze to wina dysku? .......
PS : Przypomnialo mi sie !!!!!!!!! .............jak formata robie.........windowsa instaluje............i jest pierwszy "Uruchom ponownie" ........ i wyskakuje jakis blad........"Your disc boot ......(bla bla bla) press "Y" to continue " takie cos.......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2004
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() może masz porysowaną płytkę z windowsem może pożycz od kogoś innego i w tedy spróbuj albo coś.
no to ja niewiem ja sie poddaje jeżeli to nie wina windowsa to ja juz niewiem czego. Ostatnio edytowany przez gryzzly - 11-11-2004 o 11:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Prubowalem juz 2 plytek i guwno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Master Alucard
|
![]() Masz tak zwane bad sectory(czytaj: fizyczne uszkodzenie dysku). chyba.
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to co ja mam zrobic?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nieobecny.
|
![]() Z twojego opisu wynika, że próbujesz grać na 486DX66
Rada: upgrejdnij sprzęt, lub też dokładniej opisz swój problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() A co tu przyblizac? gram.....gram.....w tibie .......komp sie zatnie i nic nie moge zrobic tylko resa puscic..........i to tylko przy grach.......a jak siedze na gg to normalnie.......a zaloguje sie i po 10 min........komp sie scina........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Master Alucard
|
![]() Skopiuj cały blad co ci wyskakuje podczas instalacji windowsa.
Aha i możliwe, ze to coś z kartą graficzną, możliwe, że się popsuła. Morał: Daj kompa do serwisu.
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzisiaj bede mial nowy dysk i zobaczymy xD .......a ten blad ..........jak wyskakuje.........to komp strasznie piszczy...........cos tam brzmi "Press Y to continue its erron on your disk boot .... " mniejwiecej takie cos
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie ja mam win 98 .... a co do sprzetu to jest on taki : Proceson Pentium IV, 256 ram, Geforce 4 440 MX , Plyta gluwna Shuttle cos jeszcze?
|
![]() |
![]() |