|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 07 2004
Lokacja: Świnoujście
![]() |
![]() yo wszystkim
nudzilo mi sie i postanowilem sie wybrac na hero:d Squad to : ja 40 elite knight skille (75/72) teraz trenuje ![]() i Toodee palek skille 85 chyba ![]() Świat Valoria najpierw postanowilismy zabic 1 na single ale cos sie nie respil ![]() po dojsciu do double respa i wybiciu pierwszego respa czekalismy na spawn ![]() trzecie hero i prezent ![]() ![]() a dalej szlo jak po masle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnego dobrego loota nie bylo :/ tylko ten c shield Mowcie czy widzicie screeny |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 07 2004
Lokacja: Świnoujście
![]() |
![]() Eq jest zasloniete
ale dla ciekawych moge powiedziec Golden armor , Knight Legs , demon shield , bright sword,warrior helmet , |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2004
|
![]() Screeny widac
![]() A ogółem fajne screeny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
|
![]() Cytuj:
Eq fajny i c-shield tez sie wam przyda ![]()
Name: Pokame 85 level Vocation: Royal Paladyn World: Azura All City ![]() Lub Name: Pocame 35 level Vocation: Master Sorcerer World: Hiberna City: Ankrahmun ![]() ![]() 08.11.2004 15:12:38 CET Killed at Level 89 by Drazharm and by Pokame. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dziki Ryjkowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 117
Skille: 96/49
Poziom mag.: 19
![]() ![]() |
![]() Hmmmmmmmm hyba som 2 taki same tematy, ale zdjeńcia som nawet fajne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cytuj:
P.S. LOLO lolu nauczsie pisac ... kup jakis zeszycik do ortografii i cwicz !! bo jak sie czyta 'som" "zdjencia" i inne takie to az sie zygac chce .... :/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2004
|
![]() no wyprawa nawet nawet ale..... dlaczego nie ma prawie zadnych hitow ?? chyba jeden 120 + przeciez po to sie zaklada temat zeby pokazac loot,hity itp. a Ty co pokazales ?? mowie ci tylko na przyszlosc nastepnym razem pokaz jakies hity takie *******y a nie Ty mi pokazujesz jak wygladaja grzyby z jajkami
![]() ![]() i jeszcze do tego super ortografa ... kazdy moze robic bledy sam robie ich wiele ... bede czail az Ty sam zrobisz jakis ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Tfardziel - 05-11-2004 o 17:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cytuj:
nie jestem zadnym super ortografem .... po prostu nie lubie jak ktos pisze z az takimi bledami... rozumiem przekrecic ó na u albo rz na z ... po drugie: nie jestem zadnym kujonem ale umiem po Polsku pisac ! w przeciwienstwie do wielu osob na tym forum..... ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Homer - 05-11-2004 o 17:45. |
|
![]() |
![]() |