|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Katowice
Profesja: Elder Druid
Gildia: Perly Lotry
Świat: Calmera
Poziom: 61
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() No wiec chce w tym tygodniu kupic pacc i mam pare problemow zwiazanych z tym (bynajmniej nie chodzi o kupn
![]() Wiec tak: 1. Gdzie moge kupic czary dla pacc? (szukalem tego na forum ale nie umiem sie dogzebac ![]() 2. Czy na darashie da sie dostac tylko statkiem z venore? 3. Czy oprucz duzych respow rotow na darashi sa tez na edron? 4. Mam druta 13lvl i 23mlvl a gram na swiecie e-pvp. Czy oplaca mi sie zmieniac postac na sorca (mozna bic z UE) bo w sumie zal mi tego czasu na drucie na robieniu UH. A kumple mi mowia ze sorc lepszy. Ale znowu to samo?? Mam mieszane uczucia Sor ze juz pytam a nie mam PACC jeszcze ale nie chce potem czekac az ktos odpisze bo strata czasu tak cennego ![]() Jesli sa bledy to sor ale jestem spiacy ![]() Z gory thx
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() 1. Edron.
2. Statkiem z Venore, Edron i Ankrahmun, oraz dywanem z Edron i Femur Hills (obok Ab'Dendriel). 3. Są na Edron pod ziemią i przy okazji to przejście jest z Edron na Cormaya. 4. Zależy od Ciebie.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Russia
|
![]() Dzisiaj dostalem pacca wlasnie
![]() ![]() 1. Na Edron poszukaj takich budynków na wodzie. W jednej z wież będzie czworo NPC'ów którzy sprzedają czary dla Pacc. 2. Niewiem. 3. Tego też ;p 4. Niee. Zostań przy druidzie. Co tam te UE, SD spokojnie starczy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() masz 13 lvl i 23 magiczny i chesz pacc kupic? imho nie warto
lepiej zrobic ten 35-40lvl i m lvl z 40, a dla woja i palka z 75 skill wtedy warto pacc. bo po miesiacu grania z paccem juz mamy 50lvl+ albo i wiecej i mozna sie bawic w Tibie. a na 13 lvl to pacc nic nie daje. I tak roty roty roty i nic wiecej. bonus ze mozesz chodzic na hero necro czy demony bo masz pacc nic Ci nie daje bo i tak z takim lvl to jeszcze długo długo zanim na jakikoglwiek hunt pojdziesz. ja zrobiłem szybko 45 lvl pall i wtedy pacc kupilem. m lvl szybko na 15 wskoczył i juz mozna cos grac. Na jakies dle czy hero pohuntowac. a nie z 13 lvlem roty i larwy ganiac :/
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Katowice
Profesja: Elder Druid
Gildia: Perly Lotry
Świat: Calmera
Poziom: 61
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() Niby tak ze na 13lvlu sie niby nie kala ale na enfoced pvp jest za ciezko zeby normalnie chodzic na dwarfy i roty.. to nie moja 1 postac wiec mysle ze nie uwazasz mnie za jakiegos nooba albo newbie bo mam 13lvl i chce pacc.
na darashi slyszalem ze sa duze respy rotow a pozatym malo osob gra na pvp enfoced wiec mysle ze zdolam w tydzien zrobic 20lvl i jest to bardzo mozliwe (w 2dni zrobilem 20k expa na bugach pod carlin a to chyba duzo wiec na rotach wiecej bedzie...) Pozatym o kase sie nie martwie bo kumpel ma dlug u mnie i wyjde na zero. Dziekowka za oddpowiedzi ![]()