|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
Lokacja: Tam gdzie trzeba!!! Status: Wolny ;P
![]() |
![]() To kilka szopek pilnowanych przez niewolników...Tylko po co zamurowane??
Zrobilem to z nadmiaru kasy ![]() ![]() ![]() A to już najmilszy napis tej gry. Jak widzicie na obrazku jest tytan, i 2 olbrzymy ![]() ![]() ![]() Statystyki tej walki: Jednostki stworzone: 133 Stracone: 20(niewolnicy co mape odkrywali) Zabite: 772 EDIT: Szkoda ze sie nie pokazaly ssy. Powiedzcie w czym popelnam blad. Sa zapisane jako jpg tylko uploaduje z webparka bo mi republika nie dziala
Forum satanków ZAKOŃCZONY A ten avatar dopiero teraz zobaczylem w odpowiedniej jasności. Fuuuuuu!!! Że też mogłem wyglądać jak taki debil. A była to specjalnie zrobiona mina. Ostatnio edytowany przez Drybrych - 12-11-2004 o 13:58. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Cytuj:
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cala prawda o Dobo:
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Szkoda gadac, Dryb... Az musialem ci konto na WP shakowac...
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jeszcze godzine temu bylo widac!!!!!!!!!!
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up: Noooo...WP jest do dupy, a reszta mi nie chodzi!
@Matheous: I nie zhackowales mi konta na wp tylko zcytowales i usunoles i opisy!!!! 7.11.04 Pokazaly sie (oby nie znowu na godzinke)
Forum satanków ZAKOŃCZONY A ten avatar dopiero teraz zobaczylem w odpowiedniej jasności. Fuuuuuu!!! Że też mogłem wyglądać jak taki debil. A była to specjalnie zrobiona mina. Ostatnio edytowany przez Drybrych - 07-11-2004 o 14:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Co ty pitolisz? Myslisz, ze przez te twoje opisy o niewolnikach costam maja jakis wplyw? Nie, ty po prostu spie...liles linki... A ja je poprawilem... Eeeech... Jak patrze na takich jak ty to mi ich zal...
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2004
Lokacja: W cieniu drzew...
|
![]() Hej Kuba a już chciałem cię poprosić żebyś mi wkleił obrazek hrhr
![]() |
![]() |
![]() |