|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cze..
![]() Moje fake'i robie fajne nawet, tylko czcionka zbytnio nie wychodzi. robie Tahome, pogrubioną, wielkosc 11, i prawie wszystko jest dobrze ale nie do konca ![]() ![]() Hail Moderators!! ^^ Dzięki z gory chlopaki (i dziewczyny:>>) ![]() ![]() ![]()
Najlepsze eq jakie mialem: golden armor (na Titanii i Galanie) crown legs (na Titanii i Galanie) bohy (na Titanii i Galanie) demon shield (na Titanii) crusader helmet (na Titanii i Galanie) giant sword (na Titanii) bright sword (na Titanii i Galanie) 220k (na Galanie) i 200k (na Titanii) Wszystko oddałem. Obecnie gram na Iridzie! Nie gram juz na Iridzie tylko Nebuli ![]() /\ Rotfl, ten podpis ustawilem jakies 2 lata temu gdy bylem jeszcze newbem ; << Ostatnio edytowany przez Voltar - 04-11-2004 o 19:58. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Opole.
![]() |
![]() Ja tez to obczaiłem że Tachoma niepasuje zbytnio, ja to robie tak :
1) wchodze na osterwa i wpisuje acc (242568) i pass (r2kk1k97) 2) Pisze np: St.Peter says: (tu daje spacji troche żeby następne wyrazy były w niższej linijce) Omg fuck off from the gate ! (daje enter by wysłało) 3) ide troche niżej by ten napis niewchodził na mnie...chociaż to niema różnicy 4) robie SS i otwieram SS-ka Paintem przerabiam (kopjuje ten tekst tylko to co ma dla mnie znaczenie), daje na np. Czerwone tło i wymazuje trawke itp. potem kopjuje na mojego fake-a i wklejam (tak by ten czerwony był tym kolorem tło... wiesz oco chodzi) I koniec ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Racon - 04-11-2004 o 20:57. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Opole.
![]() |
![]() Up : Hyhyhyhyyhy ... jeśli myślisz że to prawdziwe konto
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Imię: Dsquared
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 13
|
![]() Jezeli robisz fake'i w paincie to sobie sciagnij alfabet z mojego tematu na fake'ach albo wypisz wszystkie znaki jak bedziesz gral w tibie, wcisnij enter i szybko print, wejdz do painta, wklej obraz i sobie powycinaj wszystkie literki
![]() Dosyc zmudny i pracochlonny sposob ale bedziesz mial wszystko w orginalnym rozmiarze ![]()
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 09 2003
Stan: Na Emeryturze
|
![]() ![]() |
![]() |