|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Harmonia
|
![]() Elo wam ![]() Chciałbym wam przedstawić SS z mojego życia na Harmonii. Temat będzie aktualizowany. Tutaj hunt na Dragon Lair (biliśmy Dragon Lordy) z Funmanem (100 level EK) i Wolawino (58 level przed huntem i 59 level po huncie ED). Zabiliśmy ~80 Dragon Lordów. Pierwszy DL. ![]() Nastepny DL i słaby hit Funmana. ![]() Podział expa. ![]() Część naszego loota. ![]() Ładna seryjka w DL. ![]() Następna ładna seryjka. ![]() Advanced na 25 level i podział expa. ![]() Zbliża się koniec DL. ![]() Podział expa. ![]() Loot: 4x Fire Swords; 3x Plate legs; Dragon hammer; kilka Power bolts; trochę kasy. Proszę komentować.
23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: starsza do mnie wylaczaj kompa 23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: a ja "jeszcze jedno takie slowo a shackuje ci rodzine" 23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: popatrzyla na mnie jak na idiote i poszla;D |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Bardzo ładne screenki, mi się podobają ;]... Ale mam nadzieję że nowe pojawią się już niedługo i bęą równie ciekawe...
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nowe może będą, pewnie dziś, bo się wybieram znowu na Dragon Lair
![]()
23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: starsza do mnie wylaczaj kompa 23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: a ja "jeszcze jedno takie slowo a shackuje ci rodzine" 23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: popatrzyla na mnie jak na idiote i poszla;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dziś miałem adv w discie. Ale niestety ss nie ma
23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: starsza do mnie wylaczaj kompa 23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: a ja "jeszcze jedno takie slowo a shackuje ci rodzine" 23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: popatrzyla na mnie jak na idiote i poszla;D Ostatnio edytowany przez Misio_bobo - 18-06-2005 o 15:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szkoda ze tak mało komentarzy. Nie podobaja wam sie?
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2004
Lokacja: Niech cie to nie interesuje!
Stan: Na emeryturze
|
![]() Trenowanie z Monkiem jako blokerem? stary dzięki za pomysł
![]() Ofkorz gratz
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Screeny w miare
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 04 2005
|
![]() Gratz levela !!! Ja tez zaczyna grac na non pvp wiec dzięki za pomysł na train ( tez będe pallem) .
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czesc wan dzisiaj zamieszcze SS z wczorajszego gs huntu. Ale pod koniec była jazda jakies noob 66 Ek zlurowal: GS 3 Dragi Lidera pod Temple na Pohu.
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2004
Lokacja: Lubaczów
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Witam.
A propos POH i zlurowanych 3 Dragonów, Giant Spider Orc Leadera i Cyclopa... To ja byłem razem z Bobem (Campeerem) i Smoczą Strzalą na POH i jak blokowałem potworki im ![]()
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Elo wam ![]() Obiecanego Dragon Lair i Dragon Lordów nie było, bo w ekipie zabrakło miejsca dla mnie. W zamian postanowiłem zapuścić się z kumplami na POH. Oj! Było ciekawie! Ekipa to: Mark Roly (38 level, knight, skille na POH 79/79, obecnie 80/79, 6 magic level), Smocza Strzała (44 level, paladin, skille 74/5x, 14 magic level) i oczywiście Campeer (na POH 26 level, obecnie 27 level, skille 67/5x, 10 magic level). Pierwszy GS. ![]() Drugi GS wraca na Rook ![]() ![]() Podział expa za kolejnego GS - looknijcie kto i ile dostał ![]() ![]() Czyż to nie dziwne? Przecież między nami jest ok. 15 leveli różnicy i ok. 7 punktów w distance fighting na korzyść Smoczej Strzały ![]() ![]() Smocza Strzała wraca do formy? ![]() Nie! Jednak się myliłem co do Smoczej Strzały! ![]() Salamence Sarevok na pozycji Tutora jest Lurerem! Dokładniejsze wiadomości zaraz po screenach! ![]() W pomoc przybywa nam dobry kumpel, Funman 101 Elite Knight. Wielkie dzięki dla niego! Muah! ![]() Rozmowa Funmana z Salamence Serevok, który choć widział, że Funman jeszcze nie jest do niego odwrócony i tak na komendę "Hey Noob!" należycie zareagował ![]() ![]() Wyjaśnienia związane z Salamence Serevok, który bawił się w lurera: Cytuj:
Proszę o komentarze nie tylko do screenów, ale również dotyczące Salamence Serevok'a. Edit: Tutor jest ważna pozycją w grze (m. in. może kierować nicki do namelocka, etc.). Jest to z pewnością o wiele ważniejsza postać w grze, niż zwykły player. Eternal Oblivion jest także Tutorem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Lokacja: Warszwa
![]() |
![]() Tak jak w tytule wszystko ok
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Lubaczów
![]() |
![]() yO!
![]() Z tym Tutorem to rzeyczwiscie nikt sie po nim tego nie spodziewal, ale cóż...! A co do tego expa to wiesz... nie musiales tego az tak pokazywac, nie szlo mi <lol2> ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Nepal - K2
|
![]() Calkiem przyzwoity hunt na GSach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 05 2005
|
![]() Gz ssków nawet fajne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() Fajne fotki
|
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeżeli znajdę czas to jeszcze dzisiaj zamieszczę SS z huntu na Dragon Lair na którym właśnie jestem.
23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: starsza do mnie wylaczaj kompa 23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: a ja "jeszcze jedno takie slowo a shackuje ci rodzine" 23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: popatrzyla na mnie jak na idiote i poszla;D Ostatnio edytowany przez Misio_bobo - 19-06-2005 o 18:41. |
![]() |
![]() |