|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Elbląg
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kxar
Profesja: Sorcerer
Świat: Pacera
Poziom: 42
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() Witam!To mój pierwszy post lecz gram w tibie od dawna tym forum dlatego pragnę wszystkich gorąco powitać. A teraz mianowicie moja sprawa. Jest zakładka "potwory" która wydaje mi się jest potrzebna do tego by opisać technikę i jak pokonać danego potwora. Wydaje mi się że najlepiej było by gdyby to było przejrzyste. Dlatego proponuję by jak ktoś opisuje technikę na danego potwora pisał to np. tak:
Tytuł tematu- Technika na xxx Technika: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx itd. Lvl na których dobrze się je samemu soluje: Sorcerer:xxxxx(lvl i skill magiczny) Knight(to samo z tym że nie tylko skill magiczny a skille władania bronią itp) Paladyn(to samo) Druid(to samo) Miejsce występowania dużej ilości:xxxxx Miejsce gdzie występuje i respi się tylko 1(jak jest to trudny monsterek): xxxx To jest moja propozycja. Proszę o opinie o tym. Może wtedy jak będize wam pasował taki sposób wprowadzimy to ![]() Z góry dziękuje i pozdrawiam! kubulek9 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tarania Koruki
Świat: Secura
Poziom: -/-
Skille: -/-