|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
|
![]() Sluchajcie...
Wkurza mnie to, że ludzie robią ślub "na niby". Bo PRAWDZIWY ślub bierze się przecież u NPC Lynda, która znajduje się w kościele Thais. Wiem, że żeby zawrzeć u niej ślub, trzeba napisać -Hi -Marriage -Yes -{imie ukochanej/ukochanego} i po napisaniu tego imienia Lynda mówi coś takiego: 19:03 Lynda: Perhaps another time. Marriage isn't a step one should consider without love in the heart. Otóż... NIE JA chcę wziąć ślub, tylko mój kolega. Ja wtedy byłem przy nim. Po chwili poszedł sobie i powiedział że zrobi ślub na niby. Jeśli chodzi o to jak był naszykowany: -nie było jego małżonki (w końcu to próba) -nie miał na palcu wedding ringa -nie ma PACCA. Aha.. na dodatek później ja z nią pogadałem troche. Otóż skopiowałem zawartość książki znajdującej się na ołtarzu. Jej treść to: Thou shalt not kill! Thou shalt not lie! Thou shalt not speak falsehood! Thou shalt not steal! Thou shalt not commit adultery! Thou shalt praise thy king! Thou shalt obey thy king! Thou shalt pay thy taxes! Gdy jej to powiedziałem, ona odpowiedziała coś takiego: 19:06 Lynda: King Tibianus is our benevolent sovereign. Czy to ma coś wspólnego ze sobą?? Jak w końcu można wziąć u niej ślub?? BŁAGAM O JAK NAJSZYBSZĄ ODPOWIEDŹ, ICH ŚLUB ZACZYNA SIĘ JUŻ JUTRO!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2007
Lokacja: Nowy Sącz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zuzel Azure Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rejects
Świat: Trimera
Poziom: 105
Skille: 80/73
Poziom mag.: 7
|
![]() Ślub
From TibiaWiki Jump to: Nawigacja, search Ślub można wziąć u NPC Lindy w Thais. Trzeba powiedzieć następująco: Panna Młoda: Hi Lynda: Welcome in the name of the gods, pilgrim Panna Młoda! Panna Młoda: Marriage Lynda: You want me to initiate a marriage ceremony? Panna Młoda: Yes Lynda: In the Name of the Gods of good, I ask thee, if both of you are prepared and ready! Panna Młoda: Yes Lynda: Silence please! I hereby invoke the attention of the eternal powers looking over our souls and lives. May the gods bless us! Panna Młoda: May the gods bless us Lynda: I ask thee, Panna Młoda, will you honor your groom and stay at his side even in the darkest hours life could bring upon you? Panna Młoda: Yes Lynda: So by the powers of the gods your soul is now bound to your groom. Groom, step forward and tell me to whom your heart belongs! Teraz pan młody musi powiedzieć: Pan Młody: My heart belongs to <imię wybranki> Lynda:: I ask thee, Pan Młody, will you honor your bride and stay at her side even in the darkest hours life could bring upon you? Pan Młody: Yes Lynda: So by the powers of the gods your souls are now bound together for eternity. May the gods watch with grace over your further life as a married couple. Go now and celebrate your marriage! I o to jesteśmy oficjalnie zaślubieni u NPC Lindy. Myślę że pomogłem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() DZIĘKI!!
WRESZCIE JAKIŚ PORZĄDNY PORADNIK DZIĘKI CI WIELKIE! Zapomniałem o opcji szukaj ![]() @edit Temat do zamknięcia Ostatnio edytowany przez Barosa7 - 31-01-2008 o 01:35. |
![]() |
![]() |