|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Katowice
Profesja: Elder Druid
Gildia: Perly Lotry
Świat: Calmera
Poziom: 61
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() jestem w trakcie zamawiania pacc. wypelnilem moje dane osobowe i przeszedlem dalej. w nastepnym oknie sprawdzamy czy dobre dane podalismy itd. pominolem ten punkt: Create your personal customer account bo nie wiedzialem o co chodzi. gdy daje "ORDER" pokazuje mi sie biala strona i pisze:
"You do not have any items in your cart." help me ![]() @ dobra juz wszystko ok jest! tzn prawie ale na jaki link mam klknac w momencie gdy mam podany ref number? na dole jest "back" ; jakis link do zmiany rodzaju platnosci i cos tam jeszcze. Ja klknolem na ten u gory tam jest jakis przewodnik czy cos.. i co dalej?? Teraz mam wyslac przelwe z ref do Cip? Bo na stronie nie pisze ze mam pacc albo cos... i pewnie nie bedize pissac az nie zaplace ale czy tak przebiega "get premium"? pomuzcie mi ![]() @ re down: Myslisz ze nie szukalem?? wszystko co znalezlem to przeczytalem a szczegulnie artykuly. Ale tematow o tym jak sie zalatwie wszystko na stonie nie znalazlem..!
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez natalek - 04-11-2004 o 22:36. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 10 2004
Lokacja: Zamość
![]() |
![]() byl jakis temat w ktorym wszystko powinno byc opisane
jak to w opisie ma jakis uzytkownik forum (nie pamietam jaki ![]() ![]() |