|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 01 2008
|
![]() PRobuje sie zalogowac na mojego chara stoje w kolejce a tu ip blocked for 30minutes. Please wait. I tak ciagle gdzie po 10minutach. POmocy boje sie ze mnie hakna. Robilem skana av nic nie znalazl sprawdzilem logi z hijacthis na stronie producenta i tez nic. POmocy co mam robic?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2007
Lokacja: l-wo
Imię: Kleczaj'ek
Gildia: Hardcory
Świat: co
Poziom: co
Skille: co
Poziom mag.: co
|
![]() Nie panikuj ;pp To pewnie nie hack. Odczekaj 30min i sprawdź.
Nawet jak to hack to plate seta szybko odrobisz.
![]() 19:28 Sedzia Anna Maria Wesolowska [1]: Zostales oskarzony o masowe zabójstwa Warlocków. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Proponuje poczekać pół godziny. Jeżeli jest to zbyt trudne została ostatnia opcja: http://forum.tibia.pl/search.php
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2007
Stan: Na Emeryturze
Świat: Candia
|
![]() IP blocked występuje wtedy gdy ktoś wpisuje kilkakrotnie złe hasło po ten sam numer konta.Może sam nie pamiętałeś hasła i wpisywałeś kilka razy błędne?
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() nie wpisalem ani razu zle normalnie niby sie loguje i nagle to wyskakuje;/ I nie plate seta tylko wszystko warte jakies 150k. I odczekujeto juz 3x i ciagle to samo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() neo ma stale ip od kiedy ^^ jako wrozka nie zarobisz.
@Weczer Nie |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 01 2008
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kicia Druid
Profesja: Elder Druid
Gildia: Brainstorms
Świat: Harmonia
Poziom: 72
Skille: 10/10
Poziom mag.: 58
|
![]() zalezy z czego masz internet w niekturych sieciach trzeba zaplacic zeby ip odblokowali . oprucz tego mogles sie pomylic kilkakrotnie w pisaniu passów niepaniku na bank niemasz haka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 01 2008
Lokacja: Siemianowice
Stan: Na Emeryturze
|
![]() up@
taaa a potem napisze temat: "Zamówiłem itemki na allegro i ich nie ma jeszcze help plx" Gdyby to był hack to by pisało "Your account number or password is not corect" no chyba że ktoś haknął ci konto,zgubiła mu się kartka z passami i blokuje ci ip bo ma taki sam jak twój Smile zaloguj się o 02:00 w nocy i zmień hasło jak przestanie to napisz |
![]() |
![]() |