![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2004
|
![]() Now iec co ieco tam wyskrobalem i postanowile to zamiescic
![]() Zalwazylem znaczne postepy z każda praca sami ocencie Mój pierwszy pixart: ![]() Sword of the dark 35/26 Drugi: ![]() Fire shield 0/33 ...: ![]() viking battle shield 0/34 I mój ostatni pixart na konkurs ![]() katana .../... każdy wie ile ma ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Ta katana przypomina bardziej rapier =P
A tak pozatym to całkiem nieźle.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Generalnie ładne choć z błędami.
Miecz dobry, ale z krotka rękojesc. 'Fire..' wyszedł ok, tylko '..shield'a tam nie widac. Tarcza wikinga ciut blada, ale moze byc. To czwarte to nie jest katana. Nie wszystko co CHCESZ by było Kataną zawsze musi nią BYC. (btw - za krotka rekojesc :/ ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Ładne... tyle że kilka niedociągnięć... ro kontury bo nie zabardzo widać
![]() a to na viking shieldzie... któś odgryzł czy co? ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiec Ghan.
Jezeli chodzi o Dark sword to byl to mój pierwszy projekt i dlatego tak wyszedl, troche wyroszumialosci dla niego Fire shield przyznaje sie ale jakos nie zwrócilem uwagi ![]() Katane ja tak wlasnie widze i jak dla mnie jej rekojesc jest idealna Nie wiem jak wy. Sorry Ghan za te sznureczki ale kiedy zobaczylem twoja musialem zrobic takie same No i viking shield To miejsce po zebach ![]() ![]() Mozna tam wlozycz miecz,wlócznie lub wyglodac przez nia pod ostrzalem wroga (gdzies to widzialem bodajze "Troja") No i na koniec jeszcze nie skonczony w wersji 1.0 mój Vamp Armor z Vampire seta (kiedy zobaczyle ten temat: "Pełne skupienie nowe itemy" pomyslalem ze to niezly pomysl) ![]() Ale sie rozpisalem ![]()
Programowanie to nie mój wybór to przeznaczenie Ostatnio edytowany przez Kawior - 04-11-2004 o 06:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() To mój blad to jest zbroja
Konturów nie ma bo trudno je zmiescic na 3 pixelach i wyglodala by wtedy smiesznie wiem bo robilem ![]() Secik sie powieksza ![]() Teraz mamy armor: ![]() Vamp legsy ![]() i: ![]() Vamp shield
Programowanie to nie mój wybór to przeznaczenie Ostatnio edytowany przez Kawior - 04-11-2004 o 07:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Te spodenki to raczej pomyłka < no coment>
Tarcza nawet dobrze wycieniowana, ale taka hmm.. nie dopracowana. Zbroja zamała do reszty.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm co ci sie nie podoba w spodenkach powiedz to zmienie
Tarcza byla robiona dzis rano przed wyjsciem z domu na predko i dlatego jest niedorobiona
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Jedno z przykazań pixelartysty: NIGDY nie rób niczego na szybko i w pięć minut. Nad pracą trzeba pomyśleć i wszystkie błędy poprawić.
Nom, prace nawet dobre... Rób je z konturami i tak jak to powiedział Khan: Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
@Topic Ładne, cieniowanie przyzwoite, możesz dalej w tym siedzieć. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() =X Brzydkie. Ja tam widze kilka jednokolorowych obrazkow z pseudo-cieniowaniem, though i kilka slabych obrazkow, ktore moze i sa lepsze niz wiekszosc obrazkow na forum, ale i tak niezmiennie sa slabe...
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Baron mondralo zmiec cos lepszego na 32/32 narysowane w Paint
Jak mi zmiescisz to mnie olsnisz i bede zachwycony (nie sadze ![]() Dostalem posta ze cos jest ze spodniami powiedzcie co bo ja nie wiem I balgam o pomysl na vamp shield.
Programowanie to nie mój wybór to przeznaczenie Ostatnio edytowany przez Kawior - 04-11-2004 o 18:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Lokacja: W DOMU!
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Opole.
![]() |
![]() Off Topic:
Cytuj:
Stare Ale Jare, dużo mówi to coś ...huh ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
Ale w sumie masz trochę racji, Baronie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wszystkich bo ja wciaz mysle ze robienie w 32/32 ma sens
Wziolem sie za to zeby tworzyc takie wlasnie arty. Ja to robie zeby upiekszyc tibie Baron tylko po to. Cóz, o to chodzi ze ja tam Twojej pieknej glowy smoka nie wsadze BO SIE NIE DA. I dlatego napisalem zebys cos w 32/32 narysowal bo ja robie pixy wyloncznie do tibi. ![]() Rozumiesz? jak nie przeczytaj jescze raz : ![]() Nie wszystkich bo ja wciaz mysle ze robienie w 32/32 ma sens Wziolem sie za to zeby tworzyc takie wlasnie arty. Ja to robie zeby upiekszyc tibie Baron tylko po to. Cóz, o to chodzi ze ja tam Twojej pieknej glowy smoka nie wsadze BO SIE NIE DA. I dlatego napisalem zebys cos w 32/32 narysowal bo ja robie pixy wyloncznie do tibi. ![]()