|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() No właśnie jest ktoś na forum, kto pogrywa w Hattricka?? [www.hattrick.org]. Ja zaczęłem tydzień temu i tak się wciągnełem, że wytrzymałe do dzisiaj
![]() @down: musisz poczekać aż przydzielą ci drużynę. Przy dobrych wiatrach dzień. Ja czekałem 2 dni.
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 03-11-2004 o 09:51. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Lidzbark
![]() |
![]() ja czekam od początku roku szkolnego... wrzesień jak ktoś nie wie
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() To znaczy, że albo coś pomieszałeś przy rejestracji, albo wogóle się niezarejestrowałeś
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Lidzbark
![]() |
![]() musialem dobrze podac, bo na swoje konto na hattrick wchodze, a maila potwierdzajacego tez dostalem i ze mam czekac na druzyne.....
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Ehh ale zarejestruj się jednak jeszcze raz. Ja musiałem to robić 3 razy, wczoraj dostałem drużynę.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
Lokacja: Wrocław/Lunara
![]() |
![]() Ja gram moja druzyna zwie sie Polar Wrocław niestety 7 liga dostalem druzyne w 7 :-( w tamtym sezonie moglem wejsc do 6 ale przegralem ostatni najwazniejszy mecz i siedze w 7 nadal a gram chyba ze 3 sezony juz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmmm pare miesiecy temu jak jescze grałem i na początku miałem podobny problem....nie dostawałem drużyny po tygodniu ( pisze że około 3 dni). Wysłałem maila do polskich GM i na następny dzień otrzymłem drużyne. W mailu trza zamieścić nazwe drużyny i nick , druzyna powina zostać aktywowana.
Co do samej gry polecam przeglądniecie Rules/Zasady bo naprawde dużo w nich można sie dowiedzieć o grze. Bez tego trudno się połapac z początku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() ja grałem ale dostalem druzyne na ostatnim miejscu z przegranym skladem i mi sie odechcialo - moj brat tam ma chyba 1 miejsce w 5 lidze
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() czekam dni na druzynę co zrobić.
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() @up
Dioskas pisal. Czytaj posty innych. @temat Ja zalozylem dzisiaj o 13.50 i czekam =]