|
|||||||
| Notki |
| Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 04 2007
|
Witam mam duzy problem, zrobilem sobie knighta nabilem skile 67/67 w clubie;/. Mam paca i niedlugo 35lvl i wielki problem bo nie mam z zcego walic
. Wczesniej nie pomyslalem ze z clubem moze byc tyle problemow. Narazie chodze z Dragonbone staff co ma tylko 35 ataku i 18 defu;/. Nastepna dostapna bron to spiked squelcher ale tez 2 reczena.Pomozcie z czego mam walic bo pacc leci a od nowa nie bede knighta robil. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Devil Drago
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 80+
Skille: 75/75+
Poziom mag.: 6
|
Niestety, ale jeśli nie chcesz używać 2-ręcznych broni będziesz się musiał przemęczyć do 60lvla na którym możesz używać Cranial Basher'a, co najwyżej możesz zainwestować w skull staff, zawsze te 1 akt więcej ma. I nie martw sie, użytkownicy swordów muszą się męczyć z Bright Swordem, a axów z Fire Axem, oczywiście jeśli nie chcą używać 2-ręczynych broni.
@down Ah, zapomniałem o Sapphire Hammer'ze, oczywiście, jest on dostępny. Myślę, że jego cena może dochodzić do max 10k.
Na forum od 10.06.2006 Ostatnio edytowany przez Devil_Drago - 20-01-2008 o 19:13. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik forum
|
A czy mozna zdobyc w ogole Crystal Mace albo Sapphire Hammer??
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
|
Słyszałeś o Pskonejottcie? On wbił wysoki poziom buławami, a nie miał tak szerokiego arsenału jaki mamy teraz...
Dało się kiedyś ze Skull Staffem/War Hammerem, da się i dzisiaj... @down Słusznie , ale zawsze mogę się usprawiedliwiać, że nie chodziło mi o broń, sposób walki, ale o to, że wystarczy "troche" uporu i wytrwałości. ![]()
A tak na marginesie.... umrzyj. Ostatnio edytowany przez zoliax - 22-01-2008 o 15:27. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Buuuuu
|
Cytuj:
![]()
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik forum
|
To co radzicie mi grac dalej tym harem? Nie bede mial potem na wyzszym lvlu problemow?. Duzo sie naskilowalem, pacc juz leci.
Czy skilowac co inne? ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
|
Oj, oj, my nie wiemy czy żal Ci kasy i czasu.
![]()
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2008
Stan: Aktywny Gracz
|
Knighci ćwiczący sword muszą biegać z bright swordem (30lvl) aż nie będą mogli używać mystic blade (60lvl). Więc nie załamuj się tylko skilluj, z dobrymi skillami nawet ze słabej broni zadaje sie dobre dmg i jakoś przetrwasz do następnego cluba
.
|