![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Hiho, chciałem przedstawić wam mój pierwszy wmv, na którym widać wyczyny gildi Oven
![]() http://r.apidshare.com/files/57264809/Oven.w.m.v Przypominam, że jest to mój pierwszy film, więc nie wszystko wyszło idealnie ![]() /Film edytowany~ /Rehost : http://www.m.egaupload.com/pl/?d=DY0VO14P Ostatnio edytowany przez Kamliss - 22-09-2007 o 22:18. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Droonx Sevistones
Profesja: Sorcerer
Gildia: Magician
Świat: Askara
Poziom: 46
Skille: 23
Poziom mag.: 41
|
![]() Nice 9/10 ;p
Widziałem wszystkie ".rec" , ale nie ma to jak dobre .w.m.v. ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2006
Lokacja: Nowa Sól
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
|
![]() lol... film sie wylacza po pierwszych paru sec... ZAL poprostu przeskanowalem to kasperkym i nic nie znalazl... ale w sumie nie ma po co sicagac bo i tak nic nie zobaczycie
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jakoś mi, Droonx'owi i paru kumplom którym to wysłałem film sie nie wyłącza. Nie wiem czemu u Ciebie tak jest, ale u mnie odtwarza się dobrze. Btw. Czego Ty próbowałeś doszukać się w w.m.v ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() 2 minuty... Widziałem już dłuższe zdjęcia ~.~
Muzyki na wojenne ***** [edit: <3 cenzurę rozszerzeń...] szukasz na płycie "Bravo Girl Summer Hits vol.1"? Tylko akordeon + harmonijka/"hity biesiadne" mogłyby gorzej wypaść... Teraz o plusach: - jakość jest ok [szkoda że fps leży :S] - mając do dyspozycji 2 min [?] nie bawiłeś się w przydlugie czołówki/napisy końcowe - fragi są ok [nie miałeś czegoś z open battle? 15 vs. 1 to taki sobie materiał na film. Mogłeś dodać parę minut i pokazać jak doprowadziliście do takich sytuacji [chyba że o był atak 15 na 1 polującego knighta...] Ostatnio edytowany przez hide - 21-09-2007 o 21:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Co do jakości - wybacz, taki mój komp.... Co do fragów - mógłbym zrobić dłuższe akcje ale poco? Film zajmował by więcej, trwał by więcej.... A tak, mamy konkret. Czekam na więcej komentarzy, już ponad 25 osób pobrało film a wypowiedziały się 3 i jedna konkretnie .... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Mam teraz na dysku mało filmów ale może przydadzą ci się te utwory:
Z "Final Resistance": [niezły film, ale 400MB...] Nightwish - Planet Hell In Flames - Bullet ride Ill Nino - What you deserve Stone Sour - 30/30 - 150 Anberlin - Never take friendship personal # Pain - Bye/Die Dark tranquility - the final resistance Three days grace - Animal I have become # # - słabo pasowały... [za miękkie :/] I po pare z innych: Disturbed - Conflict Blind Guardian - Mirror mirror/Battlefield Dream Evil - In flames you burn [jest w co trzecim filmie o jakiejkolwiek grze na youtube ~.~] Z filmu xGx/\Gotos - Rapeist [z BF2 - polecam wszystkim ![]() Soil - Breaking me Down - trudno powiedzieć jak by pasowało do Tibii Taku Iwasaki - One More Red Nightmare - dobre na wstęp do filmu [tło do tekstu/gildii zbierającej się przed open battle] Nie chciałem żeby mój post wyglądał na mocną krytykę, dałbym mu 7/10, a to dopiero twój pierwszy film ![]() Ostatnio edytowany przez hide - 21-09-2007 o 22:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Edytowałem film. Zmieniłem muzykę, oraz go trochę wydłużyłem
![]() Link w 1 poście. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bump :< Czemu nikt nie komentuje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() kilka ładnych fragów to trzeba przyznać , ale tylko tyle :/ muzyka nawet dobra
![]() @offtopic jaka nazywa sie ta piosenka po tym xDDD ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |