|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Wejherowo
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Iridia
Poziom: 33
Skille: duzee
Poziom mag.: 36
![]() |
![]() Witajcie!
Otóż mam mały problem z amunicją dla paladyna - chodzi mi tu o sniper arrows i bolt. Jedni mówią że sniperki są lepsze, zaś inni że bolty, a chodzi mi tu głównie z czego hity w dragi i gsy będą lepsze(73dist) Z góry dzięki za pomoc. PS. Paladyn ma 25 lvl |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Lokacja: Konin
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Na 25lvlu to raczej te GS i Dragi masowo odpadają... Najlepiej dobij lvl i używaj Royalek
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: yyy.. zapomnialem
|
![]() Łuk, z tego co zauważyłem, ma większy zasięg. Sniper arrows są zaś porównywalne do boltów, nawet tyle samo kosztują.
Gsy - rzeczywiście na tym poziomie odpadają, ale smoki - czemu nie? Swoje pierwsze WoI moim obecnym palkiem lootnąłem na 9 lvlu ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2006
Profesja: Knight
Świat: Elysia
Poziom: 51
Skille: 79/78
Poziom mag.: 5
|
![]() Trzeba dodać, że sniper arrows mają sporo większą szansę na trafienie, jeśli się nie mylę, to przy skillu 85 jest to niecałe 100%.
![]() Royal spears + tarcza (shielding - ważny skill) - wydaje mi się, że to będzie najkorzystniejsze wyjście. Na jakieś poważne hunty można też użyć Enchanted spear (drogie...). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Wejherowo
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Iridia
Poziom: 33
Skille: duzee
Poziom mag.: 36
![]() |
![]() Ok, czyli będę bić z łuku + sniperek, a także z hunting spearów(nie royalek) bo mam ich prawie cały bp, a tarcze to mam vampirke
![]() Enchanted na hunty już są - 297 sztuk ![]() Jak wbiję 32 lvl z kumplem chce iść na dragon lair ![]() |
![]() |
![]() |