![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tarania Koruki
Świat: Secura
Poziom: -/-
Skille: -/-
Poziom mag.: 60
|
![]() Opłaca się jedno i drugie, ale ja bym stawił na boh'y, są napewno lepsze, jeżeli grasz na pvp to uciec uciekniesz, a w steel? xD Więc polecam boh'y.
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Wpisy bloga: 4
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cookly
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ekipa Remontowa
Świat: Guardia
Poziom: 9x
![]() |
![]() To zależy do czego ci są potrzebne!
Steel Boots-oczywiście do obrony czyli bardziej ci się przydadzą do blokowania Boh-Tutaj to tak bardziej do szybkiego sie przemieszczania,w razie czego ucieczki przed mobem! Według mnie pierw.Steel boots potem BOH P.S A jak możesz kup to i to! ![]() @edit Steel,steel i jeszcze raz steel! Widać,że jest 1:2 ;<
Znów wracam do gry. Only paladyn ;* Tropper - Zaginione Królestwo. Strzel Anylon'owi notkę . Zapraszam ! Ostatnio edytowany przez X-Anylon - 23-12-2007 o 22:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Nowa Ruda
Świat: Luminera
![]() |
![]() Jestem na świecie non-pvp i w przyszłosci zamierzam posiadać 2 pary lecz które teraz zakupić ?
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
juz znalazlem tego rashida ;] Ostatnio edytowany przez Fazior - 23-12-2007 o 23:14. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Radom
Imię: Cuddlez'ek
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 50
Skille: 15/23
Poziom mag.: 44
|
![]() hmmm ja bym też na razie kupił bohy , lepiej ci sie przydadzą na tym 40 lvlu :0
sam gram na serverze non-pvp i mam 46lvl i zamierzam tez boszki kupic a do steel bootow narazi mi daleko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Zza monitora
![]() |
![]() mam pytanko...
Ten caly NPC Rashid jest na PACC area czy na FACC area? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Tethi
Na Rashida trzeba wykonać długi (7-dniowy quest) do którego potrzebny ci jest PACC. @topic Uważam, że lepiej kupić BOHy. Powód? Biegasz szybciej, a więc pokonujesz dystans w mniejszym czasie, a czas to pieniądz.
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 12 2007
Lokacja: Stargrad Szczeciński
Profesja: Elite Knight
Świat: Menera
|
![]() Jeśli chodzi o mnie to radze kupiuć i te i te
BOHY nosic w plecaku i jak expisz czy skillujesz nie uzywaj ich bo i tak sie nigdy niespieszy a arm sie przyda a gdy biegniesz do miasta lub uciekasz to zakładasz bohy ;] pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2006
Stan: Początkujący
Imię: Ciara More
Profesja: Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 21
Skille: 57/42
Poziom mag.: 7
|
![]() Ja bym na Twoim miejscu postawiła na BOH. Lekkie i zwiększają prędkość. Te 2 pkt Arma i tak nie wiele dadzą, lepiej kupić lepszą tarczę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Jak dla mnie to lepiej nosić w slocie na strzały bo wtedy tylko 10% szansy, że wypadną przy padnięciu. W bp ryzyko to rośnie do 100% ;p
Ja też polecam boh, bo im szybciej się przemieszczasz, tym na dużym respie zabijesz więcej potworów.
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Steele ponieważ knight to taka profesja która arma potrzebuje bardziej niż prędkości. Boszki przy nastepnych zakupach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 12 2007
Imię: Thae Mara
Świat: Menera
|
![]() Wg mnie lepsze są BoH, bo i tak arm butów nie jest bardzo ważny, a szybsze chodzenie przydaje się np. do uciekania przed pk albo szybszego doganiania elfów scoutów itp.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2007
![]() |
![]() Bohy ... Steel Botsy sie nie opłaca moim zdaniem chyba ze na większym lv to mozna kupić a narazie to zbędne.
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
![]() |
![]() kupuj steel bootsy, bo dodatkowa obrona dla knighta jest b.ważna, a BoH to tylko taki gadżecik do szybszego chodzenia. Z doświadczenia wiem, że i tak założy się te steel bootsy, a BoH od święta.
Jesteś knightem, po co masz szybko chodzić jak i tak walczysz ze stworem w kontakcie, gdy bijesz guardy, to czuć różnicę pomiędzy SB, a BoH. Najpierw SB, a BoH przy okazji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2006
Lokacja: Thais
Imię: Elvade Sillmaril
Świat: Candia
Poziom: 71
Skille: 77/72
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Nie sluchaj tych co nigdy bohow nie mieli.
Mam te i te. Lepiej wziac BOHy szyyyybciej sie expi, wole jednego MFa wiecej uzyc na h expienia niz expic powidzmy 3k mniej na godzine. BOH, BOH, BOH a sb jak sa potworki ktore naprawde mocno wala z melle (zerk) no i oczywiscie do bloczenia, bo wtedy nei potrzebujesz speeda tylko defa. KUPUJ BOHY! Szybszy exp ![]() ![]()
17:36 GM Rebel Candia[2]: turn your bot off xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() ja cale zycie smigam w sb bohy zakladam jak mam wedrowac
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 12 2007
Lokacja: Bytom
Imię: Daniel Gryffindor
Profesja: Knight
Gildia: Shadowless Warrior
Świat: Candia
Poziom: 29
Skille: 54/52
Poziom mag.: 4
|
![]() Uważam jednak abyś kupił steel boots,ponieważ knightowi nie potrzebna szybkość tylko arm,a po drugie są tańsze. Ja bym kupił steel boots.
Pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() Osobiście polecam bohy bo czy expisz na dużych spawnach slabszych mobów (np. żółwie) czy też na mniejszych spawnach silniejszych mobów (np. smoki) to w bohach exp Ci sie bardziej oplaci- szybkie bieganie pomaga w obu przypadkach a steel boot wcale dużo defa nie dają.
|
![]() |