|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2007
|
![]() O co tutaj chodzi ?
Postanowiłem zrobić Ranking Best Hitów polskich graczy Tibii i użytkowników tego forum. Na czym to polega ? Otóż już tłumacze każdy Knight ( Jak na razie tylko rycerze jeśli temat się rozwinie dodamy inne profesje ) wie co to Best Hit i zna jego wartość. Niektóre są większe niektóre są mniejsze jednak nie ulega wątpliwości że zależy on od : Skili - Broni - Wyboru ataku - Oraz odrobiny szczęścia. Sam ranking będzie posiadał 20 miejsc które zostaną zajęte przez najlepszych rycerzy wraz ze swoimi umiejętnościami. Co trzeba zrobić aby znaleźć się na liście najlepszych hitów swoim rycerzem ? Otóż wystarczy wkleić na forum w tym temacie Screena z uchwyconym uderzeniem oraz podać takie informacje jak : - Jaką bronią zostało zadane uderzenie ? - Jaki monster był tym pechowcem który oberwał ? - Jaki lvl ma postać oraz jakie skile posiada Knight ? Dodatkowe informacje : - Przy robieniu screnów można używać Ringów jednak jest to napisane w Rankingu. - Hit zrobiony z Ice Rapiera nie wlicza się do klasyfikacji ogólnej. - Każda osoba może mieć tylko 1 Best Hit w rankingu dlatego liczy się ten lepszy. Mam nadzieje że zabawa się rozkręci i spodoba oraz że Rycerze będą brali czynny udział w wklejaniu swoich screenów z Best Hitami. Jeśli zapomniałem o czymś lub macie jakieś pytania lub propozycje to piszcie !! ![]() RANKING BEST HITÓW UŻYTKOWNIKÓW FORUM TIBIA.PL NICK POSTACI / LVL / SKILE / BROŃ / MONSTER / BEST HIT 1. Macio Giss / 173 / 93 + Ring / Stonecutter Axe / Nightmare / 425 !! O.o !! 2. Faxes / 149 / 96 + Ring / Stonecutter Axe / Warlock / 400 3. Nane Elis / 115 / 90 / Arcane Staff / Dragon / 393 4. Eternal Knight Marco / 130 / 99 / Avenger / Dragon / 388 5. Agroki Tue / 63 / 82 + Ring / Demonrage Sword / Dragon / 372 6. Liczbix / 89 / 88 + Ring / Justice Seeker / Dragon / 356 7. Xeedraax / 71 / 83 + Ring / Dragon Lance / Dragon / 335 8. Azer Nabo / 84 / 88 + Ring / Dragon Lance / Dragon / 329 9. Myszoon / 65 / 82 / Giant Sword / Scarab / 318 10. Knight-bloker / 59 / 79 / Giant Sword / Witch / 300 11. Adi przyjaciel / 54 / 78 / Giant Sword / Giant Spider / 271 12. Forest Pompka / 40 / 78 / Blacksteel Sword / Wyvern / 246 13. Nosferatu The Second / 47 / 82 / Fire Axe / Dwarf Guard / 240 14. Sir Manti / 51 / 77 / Fire Axe / Bandit / 235 15. Half Edge / 29 / 57 / Knight Axe / Beholder / 153 16. 17. 18. 19. 20. OSTATNIA AKTUALIZACJA : 22/08/07 @ Dziundzior No i na tym polega zabawa na listę dostanie się tylko 20 najlepszych chyba że lista zrobi się nam z samych +100 Ek to wtedy można zrobić 3 z podziałem na lvl ;] Ostatnio edytowany przez ProXimO - 22-08-2007 o 23:42. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Ab
Stan: Na Emeryturze
Imię: Dziundzior
Profesja: Knight
|
![]() Wogole nad tym pomyslales???
Wiadomo, że każdy ma inny lev, inne broni używa, inne ma skills... Pomyśl.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wg. mnie fajny pomysł ;] mam nadzieję że się przyjmie. Ja osobiście nie posiadam screena z best hitem, ale może niedługo uda mi sie uchwycić to na pewno go tu wkleję. Powodzenia w rozwijaniu tematu, bo jest dobry!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Nelius / 66 / 75/71 / Mystic Blade / Barbarian Bloodwalker / 305 ( na hita padł
![]() //Shareza. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Kfad zaraz ci dodam będziesz pierwszy
![]() @ Sojus a tobie to mam uwierzyć na słowo ? Daj screena to umieszczę cię w rankingu !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2006
Lokacja: J-bie
|
![]() Cytuj:
Polecam ![]() Jestem za ;d
Owned ; o 21:18 Cesar Vajo [97]: nie nie mam o czym gadac z takim idiotom ;/ seee yaaaaa <IGnoRE> QUESTI DUI COLORI PER SEMPRE! FORZA JUVE BIANCONERI! Jedno Serce ! Jedno Bicie ! Juventus Turyn ! Ponad Zycie ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Poza tym nie ma sensu pisać ile koleś ma shieldingu, bo jakby miał 82/33, to uderzy tak samo, jak z 82/92. @ top Pomysł mi się bardzo podoba. Chyba reaktywuje mojego rycka (best hit 130 na beholderze, ale to było przed update, więc pewnie uda mi się lepszy uchwycić). Apeluje o nie wpisywanie shieldiengu (wcale nie dlatego, że u mnie atak wyprzedza o 10 obronę ![]() Czym się różni pal od knighta? Jego best hit także zależy od lvl, skilla, używanej broni (i amunicji), potwora którego leje i szczęścia (albo chociaż zrobić drugą listę dla palków). |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Też się właśnie zastanawiałem czy dawać Shilding bo w sumie jest zbędny więc usunie się go, a co do robienia rankingu innych profesji też można tylko jeśli temat sie rozwinie i zrobię 4 rankingi ( postacie magiczne Best Hity z run ) to nie wiem czy dam rade z edytowaniem rankingu bo przecież jeśli lista będzie zapełniona na full i nagle jakaś osoba sie wbije na 1 miejsce to będę musiał robić cały ranking na nowo. chociaż jest wyjście z tej sytuacji aby aktualizować ranking co 5 - 7 Screenów. Więc jeśli będę miał tylko czas zrobię ranking reszty profesji a Screeny możecie wklejać już teraz ;].
Pozdrawiam ![]() @ Up Ludzie dawajcie Screeny z uderzeniami nie mogę wam przecież wierzyć na słowo, bo zaraz zleci się bada noobów i zaczną mówić ze bija Hity po 600 w demony i ich nie zaliczyłem do rankingu a was tak. Ostatnio edytowany przez ProXimO - 10-07-2007 o 15:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 07 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Saphira
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Niestety nie zrobiłem zdjęcia bo zaraz miał być lvl to poco mam robić zdjęcie best hita
27lvl/skille:65/64/bron:KnightAxe/potwor:Mumia/hit:189 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Simi Sous
lvl: 29 / skill 61 / bolt / dwarf guard / 180 ![]()
![]() |
#13 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Bo ja osobiście nie widzę. O_o Ostatnio edytowany przez Kfad - 10-07-2007 o 17:08. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Wiesz niektorzy mogą pokłamać
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() HeHe ale mają pewnie polewe ludzie grający knightami i pallkami z madżikanów.
Jak zobaczyli ten temat to sobie żyły popodcinają tępym dagerem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Mieszkam w domu.
Imię: Pholtus
Profesja: Rookstayer
Gildia: Monastery of Rookgaard
Świat: Aurea
Poziom: 46
Skille: 22/29
|
![]() Xeedraax / 67 / 83 + axe ring / Dragon Lance / Dragon / 325
![]() Shot at 2007-06-28
13:34 You see a dead human (Vol:10). You recognize Niepokonany Knight. He was killed by a troll. Ostatnio edytowany przez Pholtus - 10-07-2007 o 18:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() No ładny pomysł, czekam na coś podobnego odnoszącego się do magów i druidów. Nieźle
![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Manti
Gildia: No Justice
Świat: Calmera
Poziom: 110
Skille: 87+/86+
Poziom mag.: 7+
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Oleśnica
Imię: Danieluss
Gildia: Polish Power
Świat: Pacera
Poziom: 102
Skille: -------
Poziom mag.: 7
|
![]() Dobry pomysl tylko, ze wedlug mnie na zdjeciu powinno tez znajdowac sie eq z widoczna bronia na zdjeciu poniewaz niektorzy moga sobie uzyc ice rapiera a napisac ze uderzyl to normalna bronia
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Mieszkam w domu.
Imię: Pholtus
Profesja: Rookstayer
Gildia: Monastery of Rookgaard
Świat: Aurea
Poziom: 46
Skille: 22/29
|
![]() @Up
Też sobie tak pomyślałem ![]() @Topic Dawać, dawać ludziska, zobaczymy kto jest the best xd.
13:34 You see a dead human (Vol:10). You recognize Niepokonany Knight. He was killed by a troll. |
![]() |
![]() |