|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 04 2005
|
![]() Któregoś pięknego dnia nudziło mi się. Nie miałem co do roboty, więc chodziłem po różnych zadupiach Thais w poszukiwaniu lootbagów lub afk. Natknąłem się na Zamek Króla Tibianusa III(
![]() 11:10 Kieru: Rewards 11:11 King Tibianus: Well, if you want a reward, go on a quest to bring me Excalibug! 11:12 Kieru: Excalibug 11:12 King Tibianus: It's the sword of the kings. If you could return this weapon to me I would reward you beyond your dreams. Zairytowany tym że nie moge wyciągnąc więcej informacji poszedłem dalej. Jeśli jest to miecz lub jakakolwiek broń musi o niej wiedzieć inny NPC zajmujący się handlem. Poszedłem do sklepu Sam'a (NPC-a od broni)(po Hi): 11:21 Kieru: Excalibug 11:22 Sam: It is rumoured to be a weapon beyond mortal craftsmanship. I to tyle. A teraz mam prośbę do tych którzy wiedzą cokolwiek na ten temat. Bardzo bym prosił aby pisali. ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() http://forum.tibia.pl/search.php?
tutaj masz wszystko co potrzebujesz poszukaj w dziale o broniach jest temat na temat tego miecza użyj linka którego ci dałem i znajdź i przy okazji naucz się edytować posty co do linku to nie moja wina że się złapałeś ale dużo ludzi je ma więc i nie bluzgaj bo bo możesz dostać punkty karne p.s użyj opcji szukaj której dałem link powyżej
![]() Ostatnio edytowany przez Knight Simon Dark lord - 14-07-2005 o 11:06. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() ......... za dużo to mi nie pomogłeś..........
![]() OK może przesadziłem ale PLX LUDZIE NIE DAWAJCIE LINKÓW typu ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kieru - 13-07-2005 o 13:44. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Omg przestan jeczec. Jak chce moge se wsadzic do commenta i 60 takich linkow i mozesz mi naskoczyc. Jak nie pasi to jest taka fajna metoda - nie klikaj.
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ty sie zachowujesz jak pan drechu z pod budki z piwem ,,Madrzejszy ode mnie to jakis mutant i dewiant spoleczny".
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 07 2005
|
![]() weście jak chcecie sie obrzucać mięsem to nie tutaj
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() bardzo prosze modka o zamknięcie tematu.
|
![]() |