|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2003
|
![]() jak masz taki krzyzyk z boku albo ktos lub cos cie bije i znikniesz to dalej tam stoisz chociaz wylanczyles i ktos cie moze zabic mnietak kilka razy zabili
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() to kiedy:
- się walczy z silniejszym potworem (kiedyś o mało kolega nie zginął jak byliśmy na dwarf soldierach, a on najpierw laga a potem kicka dostał) - niesie się loot - i najgorsze co może być to dostać kicka jak się ma summona :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2003
![]() |
![]() mam zle wspomnienia z kickami
na pohu kiedys bedac otoczonym 4 cycami, dwarf guardem, archerem i moim fire devilem dostalem kicka po zalogowaniu mialem 5 hp i laga [a potworki dalej zyly!!] ale dzieki uh i refleksowi udalo mi sie ich rozwalic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2003
![]() |
![]() Ja to sie wybralem na DS -y i niestety lag + kick = death.
Niestety lagi i kicki to najczestrze przyczyny smierci. Powoduja one nie tylko straty moralne (czlowiek sie denerwuje i inne takie) a takrze straty materialne wiadomo jakie. Niestety kick i lag to nieodzowne w tibi elemety kazdemu sie przytrafialy przytrafiaja i beda sie bprzytrafiac tak juz jest i i niestety trzeba sie przyzwyczaic. Miejmy nadzieje ze CIP -owie paracuja juz nad jakims uaktualnieniem eliminujcym te przykre kiki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() Ale super forum,koleś daje pytanie a nawet super moderator nie potrafi odpowiedziec
Jak masz kicka to twoja postac stoi w miejscu gdzie stałeś,do momentu aż zniknie ci krzyżyk walki(chyba że go nie mnialeś to poprostu cie wyrzuca) jesli walczysz ze zwykłym potworkiem to znikasz z gry po minucie+- jesli wlczyles z playerem lub atakowales go(albo on cie)to znikasz po 2 minutach wiadomosci te sa sprawdzone zawsze jak mnie kicknie prosze kumpla by mi strzelil raz czy dwa,bym mogl sie szybciej spowrotem zalogowac(jesli twoja postac jest w grze zalogowanie sie jest prawie automatyczne ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2003
![]() |
![]() po 1. odpowiedz juz uzyskal wczesniej [patrz wypowiedz ReMa] a ja chcialem tylko podzielic sie moimi wrazeniami po kicku
po 2. nie jestem super moderatorem tylko vc. super moderatorem |
![]() |
![]() |