|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 01 2008
Lokacja: Jelcz-Laskowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jax Grafik
Profesja: Paladin
Gildia: Niema
Świat: Menera
Poziom: 10
Skille: niewiem
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Nie wiem ale niekiedy prawie codziennie kiedy gram od 12 do 16 to zawsze o 16 tibia mi sie zawiesza
![]() ![]() a jak już sie prawie załadowało wyskakuje taki błąd: ![]() ![]() I wchodzi mi tylko o 23 nieraz i od 23 do 16 nie wiem co mam z tym zrobić proszę o pomoc predkość łoncza to 230kb/s myślę że tyle wystarcza ale gram na świecie menera miasto thais level 9 i jak włoncze np inny świat to zawsze wchodzi jak to możliwe. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
|
![]() Huahuuahauahahuauhhuauhahuhaahua
Sry musialem to wysmiac @tibiotyk Chcesz jasna odpowiedz ? Zostaw tibie , wroc do szkoly poucz sie troche angielskiego i bedziesz wiedzial w czym tkwi twoj problem ; ) A jezeli niechce ci sie uczyc przetlumacz sobie po czesci ten tekst translatorem i napewno sie dowiesz , dlaczego sie tak dzieje , a nie inaczej . Btw. Tibia to jest ''nie'' ludzki problem .
01:30 Laerion Sili [115]: czy ja jestes cipkom? Ostatnio edytowany przez Darkneress - 23-01-2008 o 23:39. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 01 2008
Lokacja: Jelcz-Laskowice
Imię: Jax Grafik
Profesja: Paladin
Gildia: Niema
Świat: Menera
Poziom: 10
Skille: niewiem
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Z czego sie śmiejesz z ludzkich problemów bardzo śmieszne żeby ci sie to nie przytrafiło i może jaśniejsza odpowiedz.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: Krupski Młyn/Tarnowskie Góry
Imię: Sister Of Kolczu
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Skille: rosną
|
![]() może cie WYLOGOWUJE z gry dlatego że jest przeciążony serwer .
1 zdj - jesteś w kolejce , bo nie masz PACC , trzeba poczekać ofc aż cię zaloguje 2 zdj - ee.. za długo się logujesz czy coś takiego ![]() ![]() mam nadzieję że jasno wytłumaczyłem ![]() ps. przeczytaj sobie słownik , to ci też może pomóc darkneress<== ty też od razu nie znałeś ang , i przez pewien czas też byłeś newbie -.- Ostatnio edytowany przez Coach - 23-01-2008 o 23:54. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Grasz po prostu na zbyt zaludnionym świecie. Jeżeli miałbyś możliwość grać od nowa na jakimś innym to radziłbym ci to zrobić. Najlepiej popatrz na tibia.com na statystyki serwerów i zobacz na jakich jest najmniej osób, tam będzie ci najlepiej, chyba że na świecie na którym aktualnie grasz masz jakichś kolegów/przyjaciół to po prostu staraj się wcześniej zalogować i staraj się nie wylogowywać.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() kup pacc od firmy drom i po klopocie