|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() o ile się nie mylę to pod mount sternum...
a poza tym radze ci tam uważać, lepiej kup jakąś lepszą zbroję czy coś. i następnym razem szukaj.
Ostatnio edytowany przez Qapek - 18-01-2008 o 15:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2007
|
![]() no w tym zecz ze nie mam kasy i chce odrobic to co mnialem wczesniej i szukam jakiegos miejsca gdzie by wmiare szybko kasa wypadala, oraz exp szedl przyzwoicie ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() mało takich miejsc... Ghoule, skeletony i rotwormyy pod Ab spróbuj, ale nie wiem jak na 25lvl tam będzie exp szedł.
Raz jestem, raz mnie nie ma, różnie to bywa Masz o mnie zdanie? Nie lubisz mnie? Lubisz? Notka! KLIK!!! A może masz jakiś problem? Nie krępuj się! Pisz na PW! PW!!! Może przed wpisaniem notki chcesz przejrzeć "stopień inteligencji" moich postów? Przejżyj je! POSTY!!! Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() a jakiemiejsce poradzili byscie na moim miejscu?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2005
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ruzam
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 142
![]() |
![]() Poh wszystkie respy cycow - obok temple ghoule, skelty - wejscie na dreamer challenge questa (ghoule, skelty) - Respy obok KWT 0, -1.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() z takim eq sobie poradze z cycami ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 32
Skille: 71/71
Poziom mag.: 5
|
![]() Ja pierd**** ludzie przestańcie pisac o tym miejscu ... tuz po upie bylo to cudowne miejsce gdzie siedzialy moze 2-3 osoby.Teraz siedzi tam 15 osob z lvl 15-20 przez takie tematy -.- wkurza mnie to .... potem narzekacie ze bez pacca nie ma gdzie expic, bo wszystko zajete (ciekawe dlaczego -.-') Jak tak dalej pojdzie to nie ma szans zeby jakies miejsce bylo dosc puste i dalo sie tam spokojnie huncic (na paccu ofc).... Czasem pomyslcie o innych a nie zakladacie tematy gdzie jaracie sie ze pod cycami jest tomb (nie mowie konretnie o tym temacie) .... i jeszcze potem pierd***** ze cip nie wymysla nowcyh miejsc dla faccow i ze wszytko jest zajete i nie da sie grac bez pacca ( NC ) -.- zycze wam powodzenia w grze bez facca ... -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
|
![]() Cytuj:
Jak ci nie pasuje to idz na pvp i "leave" jak nie to dead i tyle. Co do topicu, ja bym Ci radzil isc na roty kolo Venore. W 5h, wbijesz 27, zarobisz kilka k na knight armor i zostanie ci jeszce na kilka bp life fluidow ![]() Potem mozesz z lf isc na cycki. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 12 2007
Lokacja: Konin
![]() |
![]() @up
Weź takie odp zostaw dla siebie bo mnie to wnerwia jak to widzę @topic Z cycami spokojnie sobie poradzisz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Evul Penguin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Mastah Penguins
Świat: Penguin Land
Poziom: 400
Skille: 800/800
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Tyle ze 2x up ma racje -.-' kurwa jeszcze zacznijcie pisac o najlepszych miejscach do afkowania -.-'
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() Chociaż jeden madry ... Ja i tak przestalem sobie tym nerwy szargac bo po co .... niedlugo i tak kupie sobie pacca i bede mial to gdzies. Tylko pozniej nie zakladajcie tematow i nie pierdo**** snutow ze na faccu nie ma gdzie expic ... GL -.-'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() sam znalazłem to miejsce ponieważ nikt nie wiedział gdzie to jest, tak po za tym nie sądzisz że przesadzasz? wes idź sobie pograc w diablo albo co w singlu, to jest mmorpg nie zapominaj że sam tutaj nie grasz
korzystając z starego mojego wątku, może zadam pytanie wbiłem 30 lvl knight armor,plate legsy,bright sword,dragon shield,fur bootsy gdzie bym mógł poexpic na moim lvl? na facc? bo na tym graveyard, już troche wolno to idzie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Szczecin
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2005
Imię: Ruzam
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 142
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() wszystko jest dla wszystkich dla mnie głupotą jest ukrywanie tych informacji na forum, skoro to i tak jak będą chcieli to się dowiedzą ...
|
![]() |
![]() |