![]() |
#2 |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() Beholder helmet jest uważany za taki mały rare item. Polecam zachować, a nuż sprzedasz drożej.
@DOWN: Oczywiście, że nacisk na "mały" ;]. Ostatnio edytowany przez Dragon-Fly - 11-04-2008 o 23:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do "malego rar itemu". Bardzo duzy nacisk na slowo "MALY"! Teraz, to ta rzecz nie jest warta poswiecenia 2h~ huntu. Ale... Jak ci sie przyfarci to moze sprzedaz komus na tyle drozej, ze ci sie oplaci. Chociaz, jakbym mial zapas kasy (minimum 50k) to bym g o sobie zostawil
![]()
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 37
Skille: 75/60
Poziom mag.: 12
|
![]() Kiedyś był dużym rarem ale teraz tak jak napisał kolega up jego cena to około 2-3k w zależności od świata...
Ja bym go zostawił, chyba że miałbym oferte sprzedaży z dużym zyskiem.
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() kupa prawda! Ja sam sellam te chemy 10K+ max 20K za niego dostałem ale cieszę miche jak sprzedam za 15K.
Mało osób expi na elder beho z wiadomych przyczyn dlatego to taki "mały rare" ;]
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to dziwne
![]() ![]()
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. |
![]() |
![]() |