|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 10 2007
|
![]() cześć
ee mam pytanko donośne outfitow.Bo na tibia.pl pisze ze "Standard Outfits (Standardowe - Dostępne są dla wszystkich graczy.) jest dostepny dla wszystkich graczy.Ja nie mam pacc wiec niewem czy moge mieć outfity Standard Outfits.W nim sa wymienione Citizen Outfit Hunter OutfiKnight Outfit Mage Outfit. To jest na stronie http://tibia.pl/strona/outfity Wątpie ze moge je nosic ale tak pisze na tibia.pl.Wpisuje ten temat w inne bo niewidze nigdzie tematu outfit . Prosze o odpoweidzi Ostatnio edytowany przez wiktork6 - 31-01-2008 o 01:24. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
|
![]() to jest tak:
Ty nie masz pacc więc możesz mieć i citizen, hunter, knight i mage, tylko tyle że bez dodatków. Jesli kupisz sobie pacc, będziesz mieć kilka dodatkowych outfitów razem z dodatkami oraz dodatki do standardowych. Żeby zmienić outfit klikasz prawym przyciskiem na siebie (no chyba że masz włączone tibia classic control to wciskasz ctrl+ppm na siebie) i wciskasz "set outfit", tak możesz sobie wybrać jeden z czterech podstawowych outfitów i dobrać sobie kolory. Mam nadzieję że pomogłem, newbie trzeba pomagać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() @up troche pojebales, krotko i tresciwie, bo polowa forum nie zrozumie.
Mozesz miec te 4 Outfity, ale Addonów (dodatków do nich) Miec nie mozesz.
![]() |