|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Zbanowany
|
![]() Na jakim jestes swiecie?
Btw jak masz jakies pytania o thais to pytaj tu. A co do Brazylii, to watpie, po pierwsze to zalezy od swiata, a po drugie jak moga toczyc wojne dwa kraje w Tibii? To troche rasistowskie ![]() Zreszta pomoglem dzis jakims brazylijczykom : 8) |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2003
Lokacja: Szczecin
|
![]() hehe podaj serwer to ci ktos wyjasni
![]()
Nick: ******|*******|*******|Wunaku World: Aldora|Aurea|Aldora|Aurea Prof: RP|EK|MS|EK Level: 52|50|42|23 Skills: 81/62|74/73|50mlvl|65/65 <-- rosna Stan: Wymieniona|Sprzedana|Sprzedana|Aktywna ![]() Ale i tak w oczekiwaniu na new world i update ^.^ ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Wiem że kiedyś w zamierzchłych czasach... (około rok temu) była wojna ze Szwedami na Eterni...była nawet walka o Thais.A teraz mam znajomych wśród Szwedów chociaż zdarzają się takie n00by co mówią : "I kill you but you are Polish and we got WAR!!"
... Dobijają mnie niesamowicie.Na szczęście potem albo ich koledzy albo moi ich ostudzają no chyba że startuje na mnie ktoś na niższym lvl to go pierdyknę raz tak tylko żeby się nie zaczynał (takie w zasadzie popchnięcie ![]()