![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 12 2007
|
![]() Pomocy mam problem, z czarem dla paladynów , jak prubuje kupić czar do robienia poison arrows to npc mi muwi ,że arrow kosztuje 3gp a mi chobzi o czar na poisin arrows, pomocy, i nie pomyliłem npc od kturego to sie kupuje ani nazwy jest tylko 1 sprzedawca tego czaru i bez paka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Evul Penguin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Mastah Penguins
Świat: Penguin Land
Poziom: 400
Skille: 800/800
Poziom mag.: 99
|
![]() O Boshe stjaśne
![]() ![]() ![]() Zobacz jak się czar nazywa ...
NOOBOM MÓWIMY - NIE ARCHEOLOGOM MÓWIMY - NIE TROLLOM MÓWIMY - NIE OPCJI SZUKAJ MÓWIMY - TAK PACC NA 3 MIESIĄCE ZA 55 ZŁ !! REC KEY ZA 16 ZŁ !! Ostatnio edytowany przez Khenar - 16-01-2008 o 21:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() uratuje CIe... nawet tego nie próbuj kupować to straszne badziewie... i jak mamy Ci jakoś pomóc jak nie podałeś miasta w którym jesteś(szczerze wątpie w to że kupowałeś u dobrego npc)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() To tak miasto-Ab'Dendriel
czar-Poisoned Arrow NPC-Irea Prosze o pomoc ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2007
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 60
Skille: 75/74
Poziom mag.: 6
|
![]() No wyglada na to ze NPC dobry.
Sprawdz moze czy na pewno wpisales poprawnie "Poisoned Arrow" Czasami jedna literka moze zmienic wszystko. Mozesz jeszcze sprobowac napisac "Conjure Poisoned Arrow" Nie gwarantuje, ze to pomoze, ale sprobowac zawsze mozna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Dzienki ziom uratowałeś mi życie zadziałało
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jakbyś nie był ślepy, zauważyłbyś, że on chce kupic czar na POISON arrowy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Zobacz na www.tibia.pl czary dla paladyna , tam piszą pełne nazwy czarów i gdzie i za ile można je kupić.
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ta ziomus kolega Ci dobrze radzi nie warto tego kupowac xD lepiej sobie za to kup mfy na expa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Top SeCreT
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 1+
Skille: 10+/10+
Poziom mag.: 0+
|
![]() To jest niepotrzebne
![]() Waste Only ![]()
Dzieki przyjaciolom powstalam, przy nich upadne. Tylko Przed Bogiem upadne na kolana Byly sobie trzy obrazki, Byly sobie trzy obrazki, Takie kolorowe paski. Ale przyszedl Modek Mały, I rozj*bał podpis cały Takie kolorowe paski. Ale przyszedl Modek Mały, I rozj*bał podpis cały 0wn3D nie nabija postow - 0wn3D ma wiele do przekazania 0wn3D nie myli sie -0wn3D ma inne zdanie 0wn3D nie obija sie - 0wn3D czuwa 0wn3D nie obraza innych - 0wn3D dobitnie zwraca uwage forumowiczom |
![]() |
![]() |