|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Lokacja: Edron
|
![]() Używałem opcji "SZUKAJ", lecz nie znalazłem tego co chciałem...
Ostatnio podczas gry zaliczyłem missclicka (jakiś low-level) i pojawił mi się biały skull. Dawno go nie miałem, lecz pamiętam, że trwał on do 3 minut (za zaatakowanie osoby). Teraz miałem go ok. 20 minut. Czy CIPSoft wprowadził jakieś zmiany do systemu skulli?
- Server: Valoria, - Elite Knight, Miasto: Edron, Level: 46 - skills - 77/75 - EQ: crown armor, crown legs, royal helmet, vampire shield, bright sword, boh, platinium amulet Orc Fortress Quest - screnny.... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Na Emeryturze
Imię: Polalunia
Świat: Aldora
|
![]() Skulla za missclicka ma się minute. Jednak tylko gdy znikną ci krzyżyki. Jeśli miałeś missa i poszedłeś sobie na rotki czy coś innego to ci nie zniknął. Być może ktoś cie atakował i ci krzyżyki zniknąć nie chciały.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzięki za odpowiedź. Miałem skulla i poszedłem sobie na guard`y (ciekaw jestem, jak się tam znalazł low-level...
![]() ![]()
- Server: Valoria, - Elite Knight, Miasto: Edron, Level: 46 - skills - 77/75 - EQ: crown armor, crown legs, royal helmet, vampire shield, bright sword, boh, platinium amulet Orc Fortress Quest - screnny.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Etso
Profesja: Knight
Świat: Xerena
Poziom: 21
Skille: 67/67
Poziom mag.: 4
|
![]() Dziwne że człowiek o takich skillach, lv i eq no i do tego z PACCEM tego nie wiedział
![]() @edit: Ale ja nie mówie że jesteś 11 latkiem który ciągle kłamie. I broń Borze nie chce się z tobą kłócić. Małolaty [wybacz jeśli cię uraźiłem] często lubią puszcząc delikatną ścieme. Po co ? Nie mam pojęcia. Ale podaj ten nick tak z ciekawości. @edit2: Aha powiedz mi dokładnie w którym poście śmiałem się z Polaków. @edit3: Dalej ciebie nie rozumiem. Mnie tamtamten post po prostu rozbawił i tyle. Dla mnie kto inny jest żałosny[ mianowicie ty ]. Chcesz możesz się zapytać koleżki mojego że jestem 212 lv i 90 m lv Knight z MLS. Po prostu nie uwieże twojemy koledze. Aha zauważyłem że cały czas się przechwalasz [ cały spwan guradów, hunted przez paladyny ]. Jesteś małota który nie mówie prawdy. Tyle. @edit4: Ja mam knighta na 23 lv, Filnon [ups powiedziałem imię teraz jestem hunted ![]() ![]() @edit5last: Dobra może mówisz prawde może nie [ ja uważam że nie ]. Le pamiętaj ludzie i tak będą cie oceniali za to co piszesz a nie za głupie wypisanie skilli i lv w opisie.
Co? Gówno! ![]() Ostatnio edytowany przez fil0nson - 07-11-2004 o 18:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
- mówiłem, że dawno nie miałem skulla (ostatni raz ta postać miała skulla na 11 lvl., kiedy byłem totalnym newbie)... - huh, zamiast na trolla kliknąłem na jakiś lvl. > 20 - tłumaczenia nie poszły na marne, uffff... - PACC`a mam od 2 dni... - od czasu, kiedy byłem hunted, bo gościu blokował korytarz i trenował z trollem, którego mu zabiłem - nicku nie podaje... ![]() - nie jestem 11 latkiem, który umie tylko kłamać i wymyślać historię o spike swordach i brass armorach na Rooku... chcesz historyjkę o mage`u z fista? idź do kogoś innego - nie do mnie... - aha, bardzo mądre wątki... żałosny jesteś, skoro śmiejesz się z Polaków (przeglądałem twoje posty) ...
- Server: Valoria, - Elite Knight, Miasto: Edron, Level: 46 - skills - 77/75 - EQ: crown armor, crown legs, royal helmet, vampire shield, bright sword, boh, platinium amulet Orc Fortress Quest - screnny.... Ostatnio edytowany przez Karteazusz - 07-11-2004 o 18:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() OK, rozumiem... nie uraziłeś mnie, lecz mówiłem, że nicku nie podaje od chwili kiedy ostatni raz miałem hunted...
![]() ![]() A jeśli chcesz mieć dowody, to spytaj się mojego kumpla: - GG: 6628960... @edit: Zjawisko polskiej wsi w Tibii - sam Magus (moderator tego forum) powiedział, że jest to załosne i kretyńskie, a nie śmieszne... @edit2: Chwale się? Dla Ciebie to że miałem hunta od sorca i palladina - to jest przechwałka? Spawn guardów - rozumiem. Ale, że mam hunta to jest dla Ciebie wychwalanie się? Nie grałem 1,5 tygodnia i się skończyło. Według mnie typowa przechwałka + kłamstwo 11-latka: "Mój kolega zabił demona na 17 levelu, wieszzzz? I mu wypadł magic golden super armor! I powiedział, że mi go sklonuje, jak mu zapłacę." Aha, mieliśmy się nie kłócić... ![]() @edit3: Co mam mówić? Jaką prawdę? Jest to moja druga postać. Pierwszą był Lossenmar - 25 lvl. knight - Hiberna - już nim nie gram. To jest jak ja bym miał 14 lvl. i powiedział do Ciebie: "Lol, pokaz screnn, daj nick... kłamiesz!"
- Server: Valoria, - Elite Knight, Miasto: Edron, Level: 46 - skills - 77/75 - EQ: crown armor, crown legs, royal helmet, vampire shield, bright sword, boh, platinium amulet Orc Fortress Quest - screnny.... Ostatnio edytowany przez Karteazusz - 07-11-2004 o 18:36. |
![]() |
![]() |