|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elder Pechowiec
Profesja: Elder Druid
Gildia: nowy char, stary 96 rp :)
Świat: Shivera
Poziom: 8
Skille: brak
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Poradników jest wiele
![]() ![]() Jak juz stworzyles nowy watek moja odpowiedz brzmi dragon lair (trzeba uwazac) tomby tiqunda, czasem mozna ma malpy isc wyjedzies zna lekki plus acient scaraby rowniez chyba wchodza w gre ![]() siohanie? hydry z blokerem ewentulanie ds ale wtedy hydry pojedczyno z mozliwym duzym waste nie wiem czy o taka odpowiedz CI chodzilo ale mam nadzieje pomoglem P.s. nie jestesm znawca druida, prosze nie potepiac mnie za ten post ![]()
أضواء النزول ، فهو مظلم حسابك الغاب هو رأسك لا يمكن للمادة قلبك شعور اقوى بكثير من ذلك اعتقدت عينيك هي اتسعت على الرغم من روحك ، ومن لا يستطيع شراءه عقلك يمكن التجول wątpie czy korzystanie z forum to przywilej..., ost. wysypy noobów świadczą o tym, że każdy może sobie założyc XX kont, bez bana na ip... Ostatnio edytowany przez Blejdzik - 28-01-2008 o 21:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Szczecin
Profesja: Knight
|
![]() Tam gdzie expiłeś na 43 proste nie ? - POH
Ostatnio edytowany przez Depeszowiec92 - 28-01-2008 o 22:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Może warto pokusić się o czyszczenie na niewidoku tombo, na 100% duży zysk, 0 waste, ale exp raczej nie byłby zadowalający, najlepiej sprawdź sam. Exp i loot to np. na Hydrach Knight, Pallek plus ty stawiasz 2 DS'y i "sio" wszystkich, przy opcji dzielenia expa po równo, w innym wypadku wyjdziesz na tym najgorzej ( większy koszt polowania-manasy, o wiele mniej expa ). No chyba że pokusisz się o stanie "pod" hydrą z 2 DS'ami, różdżką i non-stop Exori, wtedy dostaniesz może nawet najwięcej expa, ale znowu nakosztujesz się najwięcej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Visc
Profesja: Elite Knight
Świat: Astera
Poziom: 182
|
![]() Cytuj:
![]() Jak chcesz zarobic znajdz blockera na hero. posiedzisz z 5h pojdzie ci kilka bp mp a zysk bedzie spory (sam sprawdzilem ale jako ek z ed ![]()
21:09 Jark Celia [103]: 39.5 i pol ![]() 20:02 Pablo'De La Pall [149]: tez mam kiku takich kumpli co jara codziennie 20:02 Pablo'De La Pall [149]: kumpel mial fajne jazdy 20:02 Pablo'De La Pall [149]: co chwile byl kims innym 20:02 Pablo'De La Pall [149]: na poczatku politykiem 20:02 Pablo'De La Pall [149]: puzniej mafiozem xD 20:03 Pablo'De La Pall [149]: a na koncu sorcererem Ostatnio edytowany przez Viscia - 29-01-2008 o 10:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Solo:
Tomby: Oasis za tp, Tarpit za tp, Stone za tp, Library za tp ASy- z leczeniem najpóźniej na 300 hp Smoki- bez summonów Z blokerem: Quary scouty- lurowanie po 4-5 i tera wave Orc Fortress- jak wyżej, warlordy Hydra Island- z 2 dsami Fire axe quest- bloket otwiera Ci bramkę do sio lub postawienia dsa (tylko 1) Hero, GS island, reszta DLi......
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: na południu polski
Stan: Zbanowany
Świat: Gułardja :B
![]() |
![]() mi na 43 na cave ratach najlepiej szło a z 20h loota miałem już 3k w gotówce i się nieźle zarabia
a dla hardcoru możesz szukac shottera na hydry tzw ty ed to bloczysz z utamo vita a knight shoter i jest git |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Profesja: Elder Druid
|
![]() Piraci, można wyciągnąć 40k/h i czasem spory zysk
![]() Oczywiście Tomby, scaraby, GS-y z blokerem, Hydry z blokerem, dragi, DL-e z blokerem, CS-y z blokerem, cyclopolis, PoH, Guardy i wiele więcej... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Stan: Na Emeryturze
Świat: Titania
|
![]() Dragony z Frigo, albo ASy z Flama.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
Lokacja: Tutaj
Imię: Don kustosz
Profesja: Knight
Gildia: Nie ma xd
Świat: Secura
Poziom: 70
Skille: 79/78;/
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Ancient Scaraby z Flama ; *
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 01 2008
|
![]() Mysle ze mugl bys na piratach albo zainwestowac kase w culty ogulnie jak sprzedasz pirate dolle waste nie bedzie i mzoesz key ringa lootnac mi sie oplacalo expic na nich 45 msem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 02 2008
|
![]() kup sobie potiony i lec gsy/dragi i mozesz leciec na kongry ale bedziesz mial waste ; p albo moze i nie ; p jak masz softy mozesz leciec na Tomby tam nie ma waste ; p
|
![]() |
![]() |