|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam
Dzisiaj byłem na Poh na prawo od Temple (resp 3 GS) razem z Palladynem 70 dist. Moje Eq to : *Fire Axe *Plate Legs *Knight Armor *Medusa Shiled *Warrior Helmet *Scarf *Crocodile Boots Blokowałem tylko 1 GS naraz na Full Def i zabijałem przywołane przez niego pająki. Moje skile to 70/70 i 30 lvl niestety hity ktore dostawalem to przeważnie 100+ raz dostalem za 202. Świat Non-pvp. Czy ja popełniłem jakieś błedy przy blokowaniu czy też jest jeszcze za wcześnie na blokowanie przeze mnie GS ? Po kilku sensownych i konkretnych odpowiedziach temat można zamknąć. Dziękuje i Pozdrawiam |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2006
Lokacja: W dupie
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sapp~
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Jamera/Calmera
|
![]() Podaj skille bo sa dosc wazne u knighta. Ja na 70/70 c arm p legs leather boots meduza i bs i p ammy i w helmet i nawet +200 dostalalem wiec Lepiej nieladuj sie na trzy krotny resp gs(moze byc za ciezko) i nie zdazysz sie wyuhac. Poskilluj albo idz na mniejszy resp.
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Moje skile to 70/70 i 30 lvl --> Jest napisane wyżej ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2004
|
![]() niestety gs to silny potwór i wszyscy od niego dostają niezłe hity.Nawet knight ze super skilami i extra eq dostaje w ciry.Im masz większe skile tym gs cię rzadziej trafia-takie chmurki są wtedy,ale jak już cię uderzy to zawsze po +-100
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() 70 to trochę mało. Jak będziesz miał 80 to na pojedynczego gs nie stracisz UH. Podbij tak do 40 poziomu chociaż, wtedy będzie to bardziej opłacalne. A shooter powinien mieć distance conajmniej 75, żeby hunt miał jakiś sens. =)
Bo takto to jedna wielka strata UH. No i to eq... Przynajmniej crown set i do tego vampire shield by ci się przydał... Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 27-12-2006 o 11:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() 70 skille to mało
jakbyś trenował sword fighting i miałbys Vamp Shielda oraz Bright Sword to było by wszystko inne |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() A mam jeszcze takie pytanie :
Kiedy można zabić samemu Gs ?? Czy wystarczą skile 80/80 + 40 lvl i EQ : * Vamp Shiled * Crown Legs * Crown Armor * Warrior Helmet * Fire Axe Kiedy bicie Gs knight'em staje się dość opłacalne : 1. Solo 2. Shooter - Palladyn 75+ skill |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 12 2006
Lokacja: Liberty Bay
Stan: Aktywny Gracz
Świat: PvP
Poziom: 90
Skille: po co??
Poziom mag.: 56
|
![]() GS solo hunt knightem? Dobij 100 lvl, kup pacca, kup exori, kup dobry eq, kup duzo uhow i wtedy dopiero jedziesz luruj po 2-3 naraz i wal z exori zeby to mialo jakis sens bo po jednym to waste jak cholera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
Profesja: Paladin
Świat: Danubia
Poziom: 16
Skille: 56 dist
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: woj.opolskie
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 59
Skille: 81/80
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
|
![]() Ehhh krotko mowiac gs jest potworem ktory calkowicie ignoruje shield i czesto sie zdarza ze nawet knightowi ze skillami 80/80+ walnie za 100+.Jezeli chodzi o autora tematu to powinnes znacznie poprawic swoje eq.Meduska by mogla styknac.Radzilbym wymiane arma.Jezeli chodzi o solowe z gsem to stykna nawet 75/75+.Ja solowalem z 76/76 i szczerze siekalem go ladnie z gs+hmm.Lecz troche uh poszlo.Na solo gs mozna obrac 2 metody.Pierwsza to metoda gs+hmm(tracimy sporo uh ale ubijemy troche szybciej) lub metoda 2 bs+shield(na full def) i bicie z samego hmm (tracimy mniej uh ale musimy sie liczyc z tym ze gsa bedziemy tluc dlugo).Szczerze popieram ta pierwsza metode.Mialem wtedy eq warrior helm,crown arm,knight legs,,butki,gs+hmm.Solujac gsa (na 38 lvlu).Zdarzalo sie ze walnol za 204 besta ale nie czesto.Czesciej hital za 100+.A nieraz sie nie przebil xD.Jezeli chodzi o masowe bicie ich to nie polecam.Straszne waste.A propo blokania ich to podwyz skille do 75/75 i dobij lvl 35+ i powinno byc oki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 10 2006
|
![]() @Up Zgadzam się z tobą.
Teraz od siebie. Gs-a możesz solowac juz teraz z broni two-handed jesli jestes bogatym tibijczykiem i nie szkoda ci na uhy. A jesli nie to tak jak było mówione do 80/80 skille i lvl 35+. Jescze lepiej by bylo gdybyś znalazl sorca/druida na lvl 25+ to na blood herbie byście elegancko poexpili. Pallek z boltów a któryś z czarodzieji postawiłby 2 Minotaur Archery i git. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 12 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |