|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Hmm... dwa fake'i paskowe w jednym temacie. Jest coraz więcej odcinków! Join it.
<Wiatr> logo wkrótce albo pokrótce Postacie (w miarę rozwijania się fake'a dopiszę więcej informacji): ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Odcinki: Kibic Paladyn Narzecze Dobro vs Zło Solo Style Explorers Męczennicy Deer and Hunter are hunted? Sekret Istnienia Super Hero Rasa Wyższa? Krew Demona High Levele "Wirujący osioł" Lekarstwo Ten pierwszy mamut "Zemsta Kozaków" Próby w terenie Propaganda Żywioły Koniec rządów Selekcja Lot Gwiazdy Drganie mocy Zło niekonieczne Kosmiczny wędrowiec Paliwo Alter Ego Uwolnić rzekę Sny Godność <Noobsonowie> ![]() Postacie (j/w): ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Odcinki: Noobsonowie: Intro Noobsonowie: Niedomówienie Noobsonowie: Final Room Noobsonowie: Życie Noobsonowie: X-Noobson Noobsonowie: BHPN (...Pracy z Noobsonem) Noobsonowie: Lunatyk Noobsonowie: Sofa Niezgody Noobsonowie: Znowu Sofa Niezgody Noobsonowie: Znaki Noobsonowie: Solidarność Noobsonowie: Mass log Noobsonowie: Znowu Solidarność Noobsonowie: Zasługi Noobsonowie: Znowu mass log Noobsonowie: Szkoła Noobsonowie: Mundurki Noobsonowie: Premia Noobsonowie: Słowa i słówka Noobsonowie: Aim map Noobsonowie: W lesie Noobsonowie: Znowu w lesie Proszę o jakieś bardziej szczegółowe komenty niż 1/10. Dobrym pomysłem byloby opisanie zdaniem lub kilkoma każdego odcinka lub wybranie najlepszych i najgorszych.
![]() Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 08-03-2008 o 16:31. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 06 2007
|
![]() Rotfl xD Akurat mi się The Simpsons Movie ściągnął xD Właśnie zamierzałem obejrzeć ;p
Ps.: Emm...mogę zapytać w jaki sposób można zrobić fake normalnych tibijskich rozmiarów plz? ;p Ostatnio edytowany przez Em0 - 13-08-2007 o 20:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Imię: Ostatni druidus
Profesja: Druid
Świat: Grimera
Poziom: 27
|
![]() Rąbać, Rąbać xD 9.9/10 nie przypadł mi do gustu odcinek z up/down.Rób dalej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Fajny fake podoba mi sie 10/10 A LoD II juz nie robisz?
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2006
Lokacja: ...
Imię: Lunar Halton
Profesja: Rookstayer
Świat: Antica
|
![]() 9/10
Według mnie mało śmieszne ale wykonanie i sam pomysł jest dobry. Jeszcze coś na końcu intra powinno coś się z nimi bezsensownego stać np wchodzą do pokoju, siadają na kanapie i przydeptuje ich wielka stopa p.s i on nie krzyczy D'OH jak bart(Bard) przejeżdża po masce ale jak liza(kiza)prawie go przejeżdża rowerem Ostatnio edytowany przez Sarix - 16-08-2007 o 10:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
|
![]() Mi sie nie podoba, wogule nigdy nie lubilem Simpsonow (czy jak inaczej to sie nazywa) wiec to tez mi sie nie spodobało 1/10
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: Gdańsk
Profesja: Sorcerer
Świat: Furora/Solera
Poziom: 5
Skille: 15/23
![]() |
![]() Nie jest super no ale złe też nie 4 i pół/10
Ostatnio edytowany przez Lord Devil Mati - 14-08-2007 o 22:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Brzuch Smoka Wawelskiego
Wpisy bloga: 1
Imię: Jestem Hardkorem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Urwiesz mi od internetu...
Świat: Piorunochron
Skille: 3piętro
|
![]() fajny fake xDDD 9/10 ;pp
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @KalasantyX
"Wiatr" Jest fajny I troche śmieszne 7/10 ![]() Ale szkoda ze mnie tam niema ![]() "Noobsonowie" Niesmieszy mnie ![]() ![]() 3/10 Czyli: 5/10
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Outfity fajne
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
|
![]() Ogólnie- zajebiste
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Taa, ciekawe komentarze ;] ktoś się nawet trochę rozpisał. Ogółem zrobię kiedyś more jak mi się będzie chciało.
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2007
Lokacja: w domu xD
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Co cie to? ^.-
Profesja: Elder Druid
|
![]() Najlepszy odcinek jest z paladynem xD 10/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2006
![]() |
![]() Noobsonowie? Zerżnięte z simpsonowie, brzydkie outfity te na dole. Jeszcze imiona zerżnięte. Ta kanapa trochę za mała żeby się zmieściło tyle ludzi. Żaden odcinek mnie nie śmieszył. Tibijskia mowa czyli (ue) itp. Jest kilka lepszych fake paskowych, ale ładnie chociaż wykonałeś.
wybierz sobie sam ocene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
O to chodziło. Next 3 odcinki... zero do Noobsonów bo jakoś tak wyszło... Explorers Męczennicy Deer and Hunter are hunted?
![]() |
#17 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Imię: Glev Hammerfall
Gildia: Mystical Creatures
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() Boskie xD
Fajny humor, pomysł niczego sobie, do grafiki się nie przyczepiam. Daję zasłużone 10/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
![]() |
![]() Świetne, szczegolnie ten ostatni xD
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 04 2007
|
![]() Wedlug mnie odcinek z paladynem byl najlepszy albo "Deer and Hunter are hunted?"
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2006
![]() |
![]() Miałeś sobie dać ocene czyli 10/10
i tak żenada z tego fake dobra teraz na poważnie, jest bardzo dobrze 2 najlepsze paski na forum ![]() |
![]() |
![]() |