|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Gaalaaanaa ;d
|
![]() Zapewne wiele razy spotkaliście się z kimś z lvlem wyższym niż 40-50, który wyśmiewa was od noobów i spamuje do ciebie, praktycznie za nic. Wklejajcie tutaj rozmowy w których ktoś z wyższym lvlem was wyzywa.
Moja historia jest taka: Stałem sobie w depo ab i powiedziałem do kolegi z RL, "10k or pay" znaczy to nic innego jak "10k albo płać" czyli nie ma to najmniejszego sensu i wtedy się zaczęło. Nie jaki Knight Voxar, 76 lvl zaczął mnie wyzywać od noobów, dzieci i nie wiadomo jeszcze kogo, że nie wiem co to znaczy, ogólnie było tego dużo. Nie wiem co wymyślił, ale zaczęli robić też to 100+ lvl i 40+ lvl. Ostatnio kiedy się zalogował pisał coś takiego: 16:20 Knight Voxar [76]: o pedal 16:20 Knight Voxar [76]: jebany noob 16:20 Forgotten Ninja [12]: reported 16:20 Knight Voxar [76]: ssij 16:20 Knight Voxar [76]: ... 16:20 Knight Voxar [76]: noobie 16:20 Knight Voxar [76]: ... 16:20 Knight Voxar [76]: wyjazd z ab 16:20 Knight Voxar [76]: cioto 16:20 Knight Voxar [76]: ... 16:20 Forgotten Ninja [12]: wiesz jakos nie ruszaja mnie przezywki którymi wyzywają cie w szkole 16:21 Knight Voxar [76]: wzalosny ejstes dzieciaku ;D 16:21 Knight Voxar [76]: widac dlugo nad ty mmyslaes 16:21 Knight Voxar [76]: hsahus 16:21 Knight Voxar [76]: ;d 16:21 Knight Voxar [76]: cale ab z CIebie polewa 16:21 Knight Voxar [76]: wiec wydupcaj ^.- 16:21 Knight Voxar [76]: noobie Zareportowałem to, bo do miłych to nie należy, więc zrobiłem magiczną kombinację klawiszy CTRL + R i napisałem ![]() Ostatnio edytowany przez mc200 - 02-01-2008 o 21:35. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
|
![]() co za elo ziom
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie lepiej mu dać ignora?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() @Up
Nie udawaj, że masz 27lat ![]() @Topic hmm?? Nic na to nie poradzisz. Takie debile kupują konta na allegro i się później wożą ^^Najlepiej daj mu parlamenty ignore i powiedz mu to, żeby wiedział ;]
Korzystaj z opcji Szukaj!!! Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD Ostatnio edytowany przez Lechista - 02-01-2008 o 18:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() naprawde jakis cham, jak by mi ktos napisal "wyp** z ab cioto"
to na tym by sie skonczyla jego kariera na danym swiecie. Wiem oczywiscie ze ja mam 100lvl i gram na pvp a ty 12 i latwo mi mowic ale jesli grasz na no-pvp to poprostu go zignoruj, jesli dosc duza ilosc graczy go zignoruje zrozumie ze jest idiota ;p poprostu koledzy na rl go zlewaja to tu musi pokazac ze dominuje Ostatnio edytowany przez Andrealfus - 02-01-2008 o 18:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 12 2007
Stan: Niegrający
Świat: siema
Poziom: 1
Skille: 69/69
Poziom mag.: 69
|
![]() Kolejny Twój żałosny post/temat, idź lepiej męczyć trolle i może Cie trochę "pokica", a tak poza tym who cares about You?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
jakipujak |
Ta wiadomość została usunięta przez Ashlon.
|
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Probowalem mu to wytlumaczyc, ale on dalej spamowal swoje
"noob" "w szkole cie nie uczyli" "to znaczy 10k albo plac" mowilem, ze wiem do niego co to znaczy, ale on jakby nie umiał czytać, albo monitora nie miał |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() haha niezly idiota
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
|
![]() A czego będziesz oczekiwać pisząc coś bez sensu? Że będą h lvle Ci bić pokłony? Nawet jeśli już, to daj ignora, a nie sie z nim wdajesz w idiotyczną rozmowę...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze
Stan: Początkujący
Imię: Leo Eloon
Gildia: Equimanthorn
Świat: Nebula
![]() |
![]() a u mnie na serwerze to h lvle są tacy hamscy rze jak im pisze rze kce itemki jakieś jak mają nie potrzebne bo ja nie mam bo haka miałem to oni mj nie odpisujom :///
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2007
Świat: Isara
|
![]() up. Racja hlvl kojarzy mi się z lvl 100 i wyżej ; )
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() 76 lvl to nie high lvl, ale wspominalem tez o wyzywajacym mnie 100+ lvl (115 czy cos takiego)..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Brzezie
Imię: Miki Montana
Gildia: Jest
Świat: Honera
Poziom: 82
Skille: 80/73
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Jak dla mnie 60-80 lvl to "low-lvl" ale co tam , predziej oni mnie wyzywaja niz 100+.Nigdy nie mialem zastrezen do wyszych od siebie lvl'i.
~Counter Strike 1.6~ IP:77.79.210.73:27199 Hasło:klan Nie toleruje Noobow z Honery .... Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fokus-smok idz dziecko się schowaj jeśli nie masz nic do powiedzenia, dziwne, ze moderatorzy jeszcze nie dali ci bana na ip... bo wczesniejszym twoim madrym postem nikt sie nie zainteresowal to musiales zablysnac jeszcze raz. Widocznie w dziewcinstwie byles mocno dolowany ...
Kiedy ten 76 lvl zaczal mnie wyzywac, ja powiedzialem do niego, ze to byl joke i ze to moj kolega z RL, ale on dalej to samo. Pozniej kiedy moj kolega wywalil present baga na depo to on zaczal pisac "dam ci za niego p arma", moj kolega gadal z kims innym (madrzejszym ...) i nie widzial co Knight Voxar pisze, ze chce kupic baga, to zaczal go wyzywac od downow, a kiedy moj kumpel powiedzial, ze mu tego nie sprzeda tez go zwyzywal od noobow. 76 lvl to nie high lvl, jednak zaznaczylem, zebyscie wklejali rozmowy kiedy ktos z o wiele wyzszym lvlem was obraża... Ostatnio edytowany przez mc200 - 03-01-2008 o 15:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: Plugawe miejsce
Imię: Zbyt plugawe by podać
Profesja: Druid
Poziom: 29
Poziom mag.: 31
|
![]() Na non pvp mogą Cię zjechać nawet z nudów. Każdy. Nawet za dziwny outfit. Pisanie o tym moim zdaniem nie ma sensu. Nawet wśród high leveli są n00by. Czasem też się zdarza, że jakiś dzieciak na gwiazdkę kupi sobie od kogoś postać. Graj dalej i olewaj, nic z tym nie zrobisz, nawet jak będziesz skarżył i nie wiem jak przeżywał.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Hmm zacznijmy od tego ze jak juz wiele osob wspomnialo 76 lvl to nie hlvl...
po drugie. Do h lvli czesto piszą nooby teksty typu 'daj items plx, plx daj cos!' 'proshe mialem hacka muj kumpel mufil rze dash mi cos' i tak dalej i tak dalej. Ile mozna byc milym? Kazdy ma jakis swoj kres wytrzymalosci i kazdemu puszczaja nerwy. Co do przestawionej sytuacji trafiles na osobe raczej nie kompetentną. Nie widze niczego fajnego w 'napinkach' przez kabel... czy tez wyzywaniu bez sensu...
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Ciekierapa |
Ta wiadomość została usunięta przez bosal.
|
![]() |
jakipujak |
Ta wiadomość została usunięta przez Ashlon.
|
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2006
Lokacja: dabiljuarsi
Imię: Szczy kawka z dżewa
Gildia: Zryw Ubocze
|
![]() coś ty, wal śmiało