|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam! Podkreślam, że jest to mój pierwszy fake jaki w życiu robie! Więc proszę o wyrozumiałość.
Spis treści: Prolog - tutaj cz. 1 - str. 2 Prolog: #1 ![]() #2 ![]() #3 ![]() #4 ![]() #5 ![]() #6 ![]() #7 ![]() #8 ![]() To by było na tyle, komentować! -"Kargul", żeby było choć trochę humorystycznie ![]() UWAGA: outfity w fake zostały mi udostępnione z pewnej strony, również z tematu "Outfity na zamówienie". W przyszłych częściach fake'a dojdąnowe outfity, na nie również mam uprawnienia ( papiery w szafie ![]() ![]() Komentwać! Ostatnio edytowany przez Noexie - 18-05-2007 o 16:40. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niezle..
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
![]() |
![]() O bosh.. Temat "Nasze pierwsze fake" stoi dla ciebie otworem, a ty go olewasz? o.O Grzeszysz...
Minusy: - kiepski efekt - lawa się pali? - wybuchy (?) nie zmieniają miejsca, ani wyglądu - interesująca ziemia na początku - lawa wycięta z tibii - 3 i 4 obrazek (o so hozi?) - źle sklejony domek i poszczególne elementy w nim - kolejne interesujące podłoże - niepotrzebny monolog - emoty - po co ci humor w takim fake'u? - nowe zdanie zaczynamy z dużej litery - lipna fabuła - outfity nie twoje / stare Choć to i tak lepiej niż większość first fake'ów. Popracuj jeszcze a może coś z ciebie będzie. @Edit Śmieszne zdanie na dziś: Ukryty tekst:
@Down Głupie pytanie... No pewnie, że kontynuować. Tylko postaraj sie omijać wszelkie błędy. Ostatnio edytowany przez Shuki - 17-05-2007 o 16:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
oki ![]() @Koper Fajnie że ci sie podoba ^^ ![]() Podłoga z IKEI ! hehe ![]() ![]() @Shuki Szczerze mówiąc, stare outfity mi sie bardziej podobaja 3 i 4 obrazek - to mu się śni, w ogole pierwsze 4 obrazki to jest jego sen ![]() @do all kontynuować ? Ostatnio edytowany przez Noexie - 17-05-2007 o 16:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Miałem dziś dziwny dzień<sen>. Akurat dostałem maskotkę, którą ktoś wyrzucił do wody<podobne jak nic!>. Ciocia mnie o tym poinformowała.
Ale dziś dostałem maskotkę, taki łoś czy coś. Grafika 7/10 Fabuła 4/10 _______________ Razem - 11/20 Ooojć... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() Podłoga, zal.
"<taki plusk jak wpada>" OwNeT Reszty nie będe wymienial bo koledzy up,up i up wymienili. btw. Nie musisz wypowiadać się co drugi post, naprawdę -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Twoj Fake jest jakis dziwny
![]() ![]() A tak Wogle to fajnie sie zaczyna ![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() Plus : Mozna powiedziec ze outfity
Minusy : -Paląca sie lawa -<super efekty dźwiękowe> -nie wiadomo o co chodzi w 3 i 4 obrazku(jakis duzy gosciu a potem trup) -podloga -i rozne inne niedociagniecia i bledy 1/10 od pierwszych fake jest temat
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() @up: Ja mogę.
Ostatnio edytowany przez Celoz - 18-05-2007 o 00:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Ja moge
Nick:rayza super-hero=stereotym fake walka vs zlo wygrywa dobro
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Z Domu
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() No jak na pierwszy fake to bardzo dobrze tylko nie potrzebne te rozciągniecie (powieszenie)
Budynki ładne ale trochę puste =p podoba mi sie jak wyważył drzwi ogólnie masz u mnie + |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 03 2007
Imię: Aron Therath
Profesja: Knight
Gildia: Nie należy
Świat: Nerana
Poziom: 16
Skille: 54/54
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Tak jak ^up^. Jak na pierwszy fake to nieźle. Czekam na kolejną część
![]() Jeżeli są jeszcze wolne miejsca do fake'u to ja chętny. nick: Aron Therath |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Brzuch Smoka Wawelskiego
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Jestem Hardkorem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Urwiesz mi od internetu...
Świat: Piorunochron
Skille: 3piętro
|
![]() przeczytalem cale ... fajne dam ci 7/10 bo pare minusow jest.. ;p aha i nie dawaj emotow do fakeiow