|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Powiedzcie mi, czy lepszy jest sorc, czy druid? Czy możecie jakoś przedstawić za i przeciw? Druid co prawda jako jedyna profesja może robić runy uh, ale czy sorc nie jest ogólnie lepszy?? ?(
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2003
|
![]() Osobiście sam mam druida na 20 lev idobże mi nim jest w prawdzie sorc może robić SD ale zawsze je można od kogoś kupić
![]() Danubia>Venore>Papeki |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Imię: Top sikret
Profesja: Knight
Gildia: Top sikret
Świat: Galana
Poziom: 81
Skille: duze ;)
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Moim zdaniem sorc druid jest tylko do uhuw
![]() sorc ma najlepszy czar UE i sdki a ja osobisci mialem kngihta ale mnie znudzilo ![]() -_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_- Voljin --> sorc --> danubia --> 9 lvl :/ --> venore Rookhan --> druid(UH MAKER ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Oczywiście że sorc. Druidzi zwykle tylko robią UH. Może i fajny czar ale można przecie UHy kupić nie? Ja gram sorcem i gra mi sie świetnie. Sorca np. na 20 ludzie sie boją bo może ma wysoki mlev i cie z SD mocno pociągnie. Poza tym jak ci sie gra znudzi to można sorcem łatwo pekować (nie polecam).
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2003
![]() |
![]() Hejka!
Chciałam powiedzieć żebyście zanim napiszecie nowy temat poszukali w starych tematach odpowiedzi, bo pytań o tym samym tytule jest mnóstwo i czytanie nowych, o tym samym robi się nużące. Może niech moderatorzy postarają się coś z tym zrobić? ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 10 2003
|
![]() Oj bosze!
pomyslcie, sorc ma tylko super czar UE ale on zabiera 800 many i kosztuje w piz~ kasy. SD moze robic ale jeden bp z SD mzoesz za 4k kupic czyli 2 bp uh. a 2bp uh sie szybciej robi niz 1 bp SD. Ja tam osobiscie wole Druida bo ma duzo kasy, fajne czary, i trudniej go zabic niz sorca. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() ![]() Odpowiedz jest prosta SORC(MAG).
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2003
![]() |
![]() Właściwie temat ten już był dawno przerobiony w dziale profesje przeze mnie ale co tam. Ja wkońcu sie zdecydowałem na maga, co prawda jest ciężko i właściwie napażam głównie m-starem a magie wykorzystuje do robienia bp hmms i ich sprzedawania. Niezły zarobek póki co i nie narzekam. Co prawda nie łaże na cyce czy demon skeletory mimo 13 lvl i 12 mlvl, ale na Rootach jest przyjemnie i tyle.
Co do czy mag czy druid? Mag jest dla tych bardziej cierpliwych, co jednak nie oznacza, że i druid cierplwiości nie wymaga. Ja osobiście dla leniuchów polecam paladyna, wydaje sie najłatwiejszą profesją.
#9 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Wybierz sobie. Sorc ma większe poważanie bo jak nabije 20 level to sttrach go walnąć bo z SD odda. Druid UH robi, ale uh może sobie spokojnie mag kupić. Wybór należy tylko do cieni. Ty wybierasz- my podpowiadamy- sorc mówie!
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Druid Druid i jeszcze raz Druid
![]() Bo na kogo moze zaglosowac Druid na 36 lvlu? ![]() re:eerion A czy Druid SDkow sobie kupic nie moze?! hehe wlasnie oczywiscie ze moze ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2003
|
![]() Jeśli zależy ci aby mieć więcej kasy na początku to lepiej mieć druida i robić uhy, bo z hmm dużo kasy nie wyciągniesz.
![]() ...a przecież sorc niee może robić sumonków ![]() więc chyba lepszy druid !!! ![]() ....dobra spoko, sorc też może.... ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#13 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Dzięki, Alhall. Przeczytałem ten temat w dziale profesje. Myślę, że jednak wybiorę druida. Runy sd rzeczywiście mogę wymieniać za uhy. A mlev leci tak samo szybko druidowi, jak i sorcowi, czyż nie? To spox 8) Wcześniej rzeczywiście nie szukałem nic na ten temat, dlatego niepotrzebnie tutaj założyłem nowy. Panowie Moderatorzy: można zamknąć
![]()