|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2007
Lokacja: Valhalla
|
Elf Fortess - forteca elfów ;D. Mam pytanie, jak tam dojść, patrzylem na mapke, ale jest taka niedokladna i sie zgubilem, czy bylby ktos tak dobry i zamiescil lepsza? Czy dam tam rede 36 pallem z k-seten, crusem, bohami drag shieldem i rs'ami? Które poziomy czyścić?
0? +1 +2 -1? Z góry dziękuje.
Na rewirach kwiat młodzieży polskiej, Polska młodzież w której siła, W której chęć zaistnienia się rozwija, To tekst dla niej, który dla nas jest bezcenny, Dla wariatów z polskich trybun i osiedli ! "Dzisiaj roi sie od takich uliczników z przypadku, co jak siedzą sami w chacie w nocy to włączają światło wielcy ulicznicy, a wystarczy ze im zajdziesz drogę by zapytać o godzinę to ze strachu dają portfel." |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Lokacja: niedostępna.
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Piottros Knight
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 40
Skille: 74/74
Poziom mag.: 5
|
Heh... Tez miałem problemy z dojściem
Trzeba mieć cierpliwość... Pewnie ze dasz rade xD Pytanie.trochę mfow trzeba wziąć jak zawsze. Najlepiej iść z Arrowami, bo z elfów lecą ;p Najlepiej to latać po tej wierzy gdzie są arcanisty. A tam co quest na dole jest to pewnie tez dasz rade ale jakieś tam waste będzie ;] Mapka... Bym musiał robić od nowa... Mapki to sobie poszukaj, ja tak właśnie zrobiłem. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
|
Ofc, dzieki za odpowiedz
. Ale mapki szukalem, w tibii.pl patrzylem na Mape Świata w sumie znalazlem droge ale jest ona strasznie niedokladna, z daleka pokazana jest droga, nie wiadomo ktoredy wychodzic z Veno.Jakbys mogl poszukac mapki Twojej bylbym wdzieczny .Pytanie do paladynow: Jak czyscic ten quest na time ringa? Wchodzic na niewidce i ubijac najpierw arcany?
Na rewirach kwiat młodzieży polskiej, Polska młodzież w której siła, W której chęć zaistnienia się rozwija, To tekst dla niej, który dla nas jest bezcenny, Dla wariatów z polskich trybun i osiedli ! "Dzisiaj roi sie od takich uliczników z przypadku, co jak siedzą sami w chacie w nocy to włączają światło wielcy ulicznicy, a wystarczy ze im zajdziesz drogę by zapytać o godzinę to ze strachu dają portfel." |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Lokacja: niedostępna.
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Piottros Knight
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 40
Skille: 74/74
Poziom mag.: 5
|
Mapka: http://wiki.hunted.pl/wiki/Shadowthorn_Quest/Spoiler
Jest dokładna. A tak w ogóle to arcanist widzi niewidzialność ;] Oczyścić pokój to nie problem. Wchodzisz bijesz all po kolei ;] No... Na początku dsa arcany i potem pozostałe. Możesz włączyć utamke i bić arcany na końcu dsa. Aha... scouty mogą ładnie przywalić więc uważaj! Pozdrawiam.PS. Macheta potrzebna. Ostatnio edytowany przez Piottros - 17-02-2008 o 12:50. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
|
Tak, wiem ze arcany widza niewidzialnych, ale ds'y nie
. Wiec latwiej mi by bylo bic, 2x mniej hitow .Dzieki za odpowiedz .
|
|
|