|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2006
|
![]() Trening po update przysporzyl mi troche problemow -.-
Nie moge juz spokojnie przejac sobie ghula, wziasc 2 ratki i trenowac milo pod domkiem ;/ Ghoul pada juz po 3 hitach nawet gdy mam w rece knife ;/ Zakladam taki temat bo potrzebuje informacji jak mozna teraz trenowac knightem. Chodzi mi tu tylko o trenowanie z potworem! trenowanie ktore nie wymaga wielkiego zachodu w przygotowaniu i oczywiscie nie wymaga ciaglego poszukiwania stwora do bicia :| Na koniec pragne dodac, ze moje skile sa dosc wysokie tak jak lvl ![]() Czekam na odpowiedzi, z ktorych choc jedna pomoze rozwiazac mi ten problem :> |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Dziki monk (dark odpada, bo ma mana drain), innej opcji raczej nie ma...ew. geomancer.
Ostatnio edytowany przez Kamliss - 17-02-2008 o 14:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Stan: Niegrający
Świat: Real life
|
![]() LOL. Jak to jak ? Tak jak kiedyś. Idziesz do kopalni dwarfów i tym 2 na klate i jedziesz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() jakby to bylo takie proste to nie przysparzało by mi to tyle problemu.
Po 1. czytaj ze zrozumieniem po 2. bym musiala chyba cale 2 pietra poziomu z guardami zajac, bo soldiery do tego sie nie nadaja po 3. guardy sie nie lecza a ja nie mam ochoty ciagle chodzic po kolejnego guarda :| |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Stan: Niegrający
Świat: Real life
|
![]() Lol, to jakie ty masz skile? 100/100? Mój kumple skillował do 93/93 na zwykłych dwarfach. Nie guardach ani soldach. Z knifa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Uuuu... widze ze kolega ma braki. Radze sobie suwakiem po prawej stronie podjechac kilka postow wyżej bys jeszcze raz przeczytal co napisalam tam... tak tak na samej gorze.
No chyba, ze zwykly dwarf jest silniejszy od ghula, a co do skili to za duzo sie nie pomyliles: > |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 10 2007
Lokacja: Częstochowa
Imię: Mateusz Dragon Wielki
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ruthless
Świat: Harmonia
Poziom: 346
Poziom mag.: 86
|
![]() Dziki monk w drodze na Demone.
Masz monka + orca wariora,więc nie ma problemu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() przeszlam te droge i nie spotkalam zadnego monka
![]() Dlatego moja prosba moglbys podac mi jakies dokladniejsze informacje na temat bytowania tego monka? ![]() ![]() xD znalazlam znalazlam! ojej! jak dawno tutaj nie bylam;p troszke nie w drodze na demonie ;p ale maly spacerek dobrze mi zrobil ![]() Coz... temat do kasacji ![]() Ostatnio edytowany przez LadyButterfly - 18-02-2008 o 18:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Na cultach w lb masz dark monka (on nie ma mana draina, tylko b.słabe life drain), ropujesz go na powierzchnię, gdzie jest dużo słabych potworków (np. waspy). Jak masz 97lv, to convice.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 10 2007
Lokacja: Częstochowa
Imię: Mateusz Dragon Wielki
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ruthless
Świat: Harmonia
Poziom: 346
Poziom mag.: 86
|
![]() Koło bramki lvlowej na demonie (bodajze 25lvl) tam masz za drzwiami po lewej stronie monka.
|
![]() |
![]() |