|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 02 2008
|
![]() Pewnie 93% użytkowników forum zruga mnie, za to, że ten temat już był, a pozostałe 7% zruga mnie dlatego, że inni rugają, ale i tak zamieszcze ten temat. Otóż mam mały dylemacik. Zrobiłem sobię przerwe od tibii na jakieś 2 miesiące, i zupełnie się nie orientuje w grze. Szczególnie iż w ostatnich update'ach troszke doszło, a ja nie słuchałem żadnych nowinek itp. A więc teraz mówie o co chodzi.
Mam zamiar powrócić do gry i mam 2 postacie: Palladyn 20 lvl skille 54 dista Druid 26 lvl i 28 mlvl Którą postacią grać? Nie zależy mi na odpowiedziach typu: "Graj drutem bo robi uchy i ma duszo many!!111 Pozatym muj brat gra drutem i jest świetny ma jusz 12 lefel!!!1111" Tylko np.: "Graj druidem, gdyż po ostatnim update druid dostał nowe expowiska takie jak... Również nowe różdzki daje przewage tej profesji ze względu na..." Chodzi po prostu o to, że nie wiem którą postacią po ostatnim update bardziej opłaca się grać. Która szybciej expi, a która zarabia. Z góry dziękuje i pozdrawiam. Andixor |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Graj kim chcesz, a opcja szukaj nie gryzie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam. Za ciebie nie wybiorę, ale mogę ci pomóc w wyborze
![]()
Podsumowując Paladyn dobry jak na 100% NIE bedziesz miał paca, a druid moim zdaniem tylko z pacem ![]() Trochę sie rozpisałem ale nie miałem tego w zamiarze i mam nadzieję, że trochę ci pomogłem ![]() ![]() @edit: Druidem fajnie sie expi na dragach od 33 lvl ![]() lub Icycle, ktore może robic druid ) @Arcan: przynajmniej byś powiedział czy druid czy paladyn. Ostatnio edytowany przez IceniX - 24-02-2008 o 17:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: Wroclaw
Stan: Na Emeryturze
Imię: Jezus Chrystus Zbawiciel
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dragonhearts
Poziom: 131
Poziom mag.: 70
![]() |
![]() Po ostatnim updacie obydwie profesje są dobre do pg.
Imho palkiem sie latwiej gra szczegolnie na wyzszych lvl (bardziej wyrabia z kasa). Druidem o wiele trudniej. Druidem zeby zarobic, musisz isc pohuncic rzeczy w stylu bk,hero, demony. Palkiem zarabiasz na expie. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2008
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
|
![]() Opcja szukaj nie boli...
Drut... Wbijasz m lvl lecząc innych (exura sio). Dają ci oni bp/bp-ki mana fluidów i ich leczysz wbijając m lvl. Zarabiasz na ice hmm( bardzo dobrze się sprzedaje). Dużo potworów ma wrażliwość na lód. Kasę zarobioną na runkach wastujesz na szybkiego expa. Pall... Walczysz na dystans. Musisz mieć zawsze amunicje.Zarabiasz na enchantowaniu spearów dla facc. No i wydajesz dużo kaski na small stone aby wbić przyzwoitego skilla i potem już sie nim nie martwić ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 02 2008
|
![]() @Arcan
po 1. Wiesz kto to jest noob? No bo nazywasz mnie noobem nie uzasadniając tego w żaden sposób, a ja nie moge się domyślić dlaczego? po 2. Skoro nie masz zamiaru pomóc mi, a uważasz, że tematu powinno nie być, to napisz do jakiegoś moderatora niech wpadnie i skasuje, a nie nabijasz posty nic nie wnosząc do tematu. @IceniX Bardzo dziękuje, dobrze mi to wytłumaczyłeś. Przejżyście i krótko. Dziękuje że ci sie chciało. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 12 2007
Lokacja: Gdynia
Imię: Kurotsuchii Mayuri
Profesja: Druid
Gildia: nie pamietam ;p
Świat: Zanera
Poziom: 22
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() Rzuć kostką 1-3 pall 3-6 druid proste
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 02 2008
Lokacja: Warszawa
Imię: Leonduk Marix
Profesja: Elder Druid
Gildia: Slums attack
Świat: Selena
Poziom: 40
Poziom mag.: 45
|
![]() Uwazam ze lepszy jest druid. Sam posiadam na selenie paladyna 25lvl i elder druida 38lvl. Ale mysle ze to kwestia tego czy ktos lubi postacie proste czy postacie magiczne. Bacz co badz w tym update pal stracil a druid zyskal chodz stracil mozliwosc zarabiania na uhach.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ciesze się ze pomogłem ci Andixor. Co do wypowiedzi Arcan'a: Zastanów sie kiedyś czy swoją wypowiedzią nie obrazisz..., forum jest po to żeby taki newbie ( nie, NIE NOOB ) Andixor miał szanse zapytać się o to czego niewie... Chyba, że Arcan od początku znał odpowiedzi na każde pytanie..
Mówiąc prościej: Każdy był kiedyś "zerem" , gdyby nie mądrzejsi ludzie którzy nam pomagają dalej bylibyśmy "na samym dnie" ![]() Ostatnio edytowany przez IceniX - 29-02-2008 o 23:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2007
|
![]() pallek ma dosc slabego skilla ale zawsze mozesz jebnac drutem 27 lvl/monk a pallem trenic, napisalbys jakie eq i jaki swiat(pvp/non) xd drut ma nawet mlvl dobry
![]() ![]()