|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Haos Woman
Profesja: Elder Druid
Gildia: Homicidium
Świat: Eternia
Poziom: 42
Poziom mag.: 54
|
![]() Witam czy oplaca sie kupowac pacc dla knighta skille 75 75 20lvl 5ml z eq c arm k legsy platinum amulet c shield crusader helmet?? bo sie ciagle zastanawiam plz napiszcie aha no i jak mozecie to napiszcie jakie beda zalety a jakie wady(tylko prosze nie piszcie takich zalet jak nowe tereny czy przedrostek w imieniu po zakupie promotion)
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 10 2004
|
![]() premium zawsze sie oplaca nawet dla 1. lvl'a
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Amozesz zapisac cos wiecej?? jak bede mogl wykorzystac tego paca itd |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 06 2004
|
![]() PACC daje ci szeroką gamę nowych potforków, dzieki czemu mozesz dużo szybciej expic niż na terenach dla Facc, bedziesz mógł rownież używać Exori a ten czar jest bardzo przydatny
![]() ![]() ![]() <Edit> Myśle że masowo możesz zabijać Larvy na Ankrahmun, mój kolega expił tam nawet na 45 lvl'u. Gdy nabijesz gdzieś 35 lvl i potrenisz skile do 80/80 to mozesz chodzic spokojnie na Hero Hunty i Necro ![]() Ostatnio edytowany przez Riwimi - 11-11-2004 o 18:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Master Alucard
|
![]() mówisz, żeby niepisać o takich zaletach jak nowe tereny itp.....
ale dzięki nowym tereną będziesz chodził na niezajęte expowiska, lepsze, bardziej opłacalne potworki, czyli bedziesz szybciej expil. PS: I będziesz miał fajne ciałka xD
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() dzieki wam wsystkim. prosilbym jeszcze tylko abyscie napisali gdzie mam expic z takimi skillami jakie wymienilem wyzej i to by bylo na tyle wierze w was
![]() Ostatnio edytowany przez Hekmet - 11-11-2004 o 18:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() pacc sie opłaca jeżeli ktoś dużo gra w tibie bo po co naprzykład kupować pacca jeżeli gra sie godzine dziennie jżeli twoja stawka grania w tibie dziennie wynosi minimum powyzej 4 godz. kupuj bezproblemowo a z twoimi skillami myśle nie wiem czy to dobre myślenie niech doiadczeni knightic ci powiedzom na cyce
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Master Alucard
|
![]() skille masz dobre, poplyn sobie na edron i bij cyce.
mozesz takze do ankrahmun na larvy i scaraby.
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Under dark skies
Stan: Tutor
Imię: Raven Cien Gomeza
Profesja: Knight
Gildia: Maggot Corps
Poziom: 100
Skille: 90/85
|
![]() maly offtopic ale powiedzcie mi plz jak dostac sie do orkow na edron oraz trolli goblin caves bo przejscie blokuja gory
![]()
Niezdarnie tańczyć na granicy zła I nawet stoczyć się na samo dno Czasami wolę to niż czułość waszych obcych rąk Posiadam wiarę w niemożliwą moc Potrafię, jeśli chcę rozświetlić mrok Mogę poruszyć was na kilka chwil Tylko zrozumcie, kiedy zechcę znowu sobą być |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() @up
idziesz do flatow na poludnie od depo wlazisz do srodka i tam sa schody na dol zlazisz pozniej w lewo i jest kratka sciekowa zlazisz na dol idziesz tunelem i po chwili wylazisz na powierzchnie tylko nie zapomnij lopaty!! idziesz troche na poludnie i tam sa orki @topic oplaca sie qpic przynajmniej ja bym qpil na twoim miejscu